3.6.11

Οι τραγοπαπάδες μαζί με τους «αγανακτισμένους»! Ποιον κοροϊδεύετε ρε βλάκες;

Στο πλευρό των «αγανακτισμένων» πολιτών βρέθηκε χθες και ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, που με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα ανέφερε πως σήμερα πούλμαν με ιερωμένους θα πάει στο Σύνταγμα!!! Ο μητροπολίτης ανέφερε επίσης πως «στα πλαίσια της προσπάθειας να ξυπνήσουν οι συνειδήσεις όλων, ώστε να αντιληφθούν την κρισιμότητα της καταστάσεως και να κινητοποιηθούν πριν να είναι αργά, το Σάββατο 4 Ιουνίου θα χτυπήσουν οι καμπάνες όλων των ναών της περιοχής Αιγιαλείας από τις 12 έως τις 12.30 το μεσημέρι».
Δώσε ρε τραγόπαπα Αμβρόσιε τα λεφτά που αναλογούν σε μένα και στον απλό κόσμο στην εφορία! Δώσε τον χρυσό και την περιουσία της Μητρόπολης σου, στους αναξιοπαθούντες συνδημότες σου! Π@π@ρι...

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/6/11 13:35

    Αυτοί είναι οι δήθεν αγνακτισμένοι. ΣΥΡΥΖΑΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ και μερικοί αφελείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/11 14:11

    Δε συμφωνώ Άνώνυμε. Δεν είναι μερικοί είναι ΠΟΛΛΟΙ αφελείς. Που όταν τους χειραγωγήσεις γίνονται επικίνδυνοι.

    Και κάτι ακόμα, τι πολλοί αφελείς και πράσινα άλογα τώρα. Ξέρουν πολύ καλά γιατί κατεβαίνουν αγανακτισμένοι. Είναι μια άλλη εκδοχή του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ του Τσουκαλά και των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ. Τώρα το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έγινε ΘΕΛΩ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ αφού έτσι θα χαρισθούν τα χρέη μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.