3.6.11

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης καταδικάζει τα επεισόδια εις βάρος του Γιώργου Πεταλωτή

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, καταδικάζει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τα χθεσινά επεισόδια σε βάρος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, στην Αργυρούπολη, με πρωταγωνιστές, για ακόμη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι καταδικαστέα η απειλή βίας και οι προπηλακισμοί, ειδικά όταν γίνονται με στόχο να ακυρώσουν προγραμματισμένη εκδήλωση πολιτικού κόμματος. Είναι επίσης, απαράδεκτη η προσπάθεια ορισμένων να χειραγωγήσουν και να αξιοποιήσουν για δικά τους μικροκομματικά οφέλη, τις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών.
Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τα χθεσινά επεισόδια, τα οποία στρέφονται σε βάρος του δημοκρατικού διαλόγου και της ίδιας της Δημοκρατίας.
Όλοι οι δημοκράτες πολίτες οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ελεύθερη έκφραση κάθε πολίτη, κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές Ελλήνων.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/6/11 13:57

    ΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ?ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ?ΟΥΣΤ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/11 14:48

    Άσε τις πονηριές ανώνυμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει όλες αυτές τι ψήφους πρφανώς. Ούτε ε'ίπε ποτέ κανείς ότι όλα αυτά τα χιλιάδες αγανακτισμένα κοινωνικά ναυάγια που συνωστίζονται στις αντισυγκεντρώσεις είναι και μέλη του. ΑΠλά κυρίως ο ΣΥΡΙΖα επιτείνει το μπάχαλο με εμπρηστικές στάσεις, ενέργειες, προβοκάτσιες, κραυγές και σε συνδρομή με τοη ΣΠΙΘΑ και το ΠΑΜΕ προσπαθούν να εμφανιστούν ως θύματα και να μπαχαλοποιήσουν την κατάσταση επίτηδες.

    Αυτό γίνεται. Μιρκοπολιτική εντυπώσεων σε βάρος της ουσίας. ΟΥστ εσείς τεμπέληδχες παλιοαμόρφωτοι της παλιάς ΕΛλάδας του φραπέ που βρήκατε ευκαιρία να ξεσπάσετε.

    Τα χρέη σαςθέλετε να σβήσετε με την επιστροφή στη δραχμή. Ουστ μην βγούμε εμείς οι νοικοκυραίοι και υπερασπιστούμε τη δημοκρατία. Και εμείς βαράμε άσχημα. Είμαστε αρνιά σε νορμάλ καταστάσεις αλλά αν μας θίξεις την πατρίδα και την αξιοπρέπεια και τη λογική μας βαράμε πολύ. Το ένιωσαν όλοι οι εχθροί του έθνους αυτο.

    Η άμυνα της κοινωνίας απέναντι στους γιαλαντζί αγανακτισμένους αλλά και σε όσους αυθεντικούς και δίκαια αγανακτισμένους δεν κατανοούν ότι είναι όργανα πονηρών θα είναι σκληρή.

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ μας έλεγε ο Γέρος ΠΑπανδρεόυ, και πολύ σωστά. Οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ της ζωής μας είναι οι Καραίσκκοι Δαπέργολες τοπικά, (ανύπαρκτος ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) και πανελλαδικά οι Τσίπρες και Κανέλη. Και θα τους τρομοκρατήσουμε για αυτοπροστασία.

    Η επιλογή δεν είναι ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ούτε ΠΕΙΝΑ ή ΔΙΩΧΝΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    Η επιλογή είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ή ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    Και αν θέλετε πιο πολίτικά η επιλογή είναι ΜΝΗΜΟΝΙΙΟ ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ή ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ

    Καταλαβαίνουμε λοιπόν για ποιον δουλεύετε πραγματικά εσείς οι 'αγανακτισμένοι'!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/11 16:30

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΟΡΓΑΝΑΙΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΟ VIDEO ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ..ΣΗΚΩΤΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ!!!! ΜΑΝΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/6/11 18:35

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 4.30 ΕΙΣΑΙ ΤΟ GRAND ΛΑΜΟΓΙΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/6/11 20:43

    Καλά που έχετε και το γραφείο του Πεταλωτή να σας γράφει τις ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν νομίζει κανείς ότι θα αφήσουμε τους... Τσίπρες να μας ξαναστείλουν στη δραχμή και τη χρεωκοπία...

    ... ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ!

    Αρκετά και με τα μόμολα και με τα... πόμολα του 1.60 (με τα χέρια στην ανάταση).

    Και προπαντός αρκετά με τα ΜΥΑΛΑ του... 1.60 (με τα χέρια στη ανάταση κι αυτά).

    Εξεγερθείτε όσο θέλετε μικροί, αλλά εγώ το ξανάπα: αυτή τη φορά όταν ξαναγίνει εμφύλιος, δεν θα κυνηγά τα scalps σας μόνον ο στρατός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.