1.6.11

Θα προσφύγει δικαστικά ο Γιώργος Πεταλωτής για δημοσίευμα της «Φωνής της Ροδόπης»

Εναντίον της εφημερίδας «Η Φωνή της Ροδόπης» καταφέρεται σε ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής με ανακοίνωσή του, εξαιτίας δημοσιεύματος (διάβασε εδώ το δημοσίευμα), ενώ παράλληλα αναφέρει ότι θα προσφύγει δικαστικά εναντίον της.
Αναλυτικά σε δήλωσή του ο Γιώργος Πεταλωτής αναφέρει:
«Το Σάββατο 28 Μαΐου είχα την μεγάλη τιμή να συμμετέχω σε εκδήλωση προς τιμή του Ευεργέτη της Κομοτηνής Νέστορα Τσανακλή. Την ανάγκη τιμής στον τοπικό Ευεργέτη, προφανώς, δεν είναι υποχρεωτικό να την σέβονται όλοι αν δεν την πιστεύουν, ούτε περίμενα ότι θα μπει πάνω απ’ την εμπάθεια και το προσωπικό συμφέρον κάποιων.
Δυστυχώς όμως, πέραν τούτου, η εφημερίδα “Φωνή της Ροδόπης” συστηματική στην παραπληροφόρηση και τη συκοφαντία, για γνωστούς δικούς της λόγους, σε κύριο πρωτοσέλιδο τίτλο της, επικαλείται ότι “ξοδεύω χιλιάδες ευρώ για την προσωπική μου προβολή” προκειμένου “να καλύψω την ανεπάρκειά μου στον πολιτισμό με εκδηλώσεις προς όφελος των ημετέρων με εκδόσεις αναμνηστικών τόμων από τις οποίες δεν υπάρχει κανένα όφελος για την πόλη και τους κατοίκους της” (εννοώντας προφανώς το όφελος για τους ιδιοκτήτες της εφημερίδας).
Είναι γνωστή βέβαια η τακτική της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία επανειλημμένα ψεύδεται και προσβάλει. Πληροφορώ όμως τους ιδιοκτήτες της, ότι δεν ξόδεψα ούτε ένα ευρώ για την προσωπική μου προβολή, ούτε από δικά μου, ούτε, κυρίως, από δημόσια χρήματα.
Επίσης, επειδή - αντίθετα - η εν λόγω εφημερίδα χρησιμοποιεί δημόσια ευεργετήματα για να ενημερώνει, υποτίθεται, τους πολίτες και όχι να χρησιμοποιεί συστηματικά το φύλλο της για συκοφάντηση, για γνωστούς ίδιους λόγους, ενημερώνω προς λύπην τους ότι δεν πρόκειται ούτε στο μέλλον να ξοδέψω χιλιάδες ευρώ, όπως προφανώς θα ήθελαν, για την προσωπική μου προβολή και ότι θα στραφώ δικαστικώς εναντίον της, για την παύση της προσβολής μου».

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/6/11 11:02

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/11 12:08

    Εχασες την ψυχραιμια σου αγαπητε Γιωργο.Ειναι η πολυ νεα αρρωστεια της κυβερνησης,και επειδη σε γνωριζω,δεν πρεπει αλλη φορα να ακους τους συνεργατες σου. Πηγα και πηρα την εφημεριδα απο το περιπτερο,η κΡιτικη που σου κανει ειναι στα πλαισια της δυσκολης καταστασης που περναει η χωρα μας.Εξ αλλου στον προεκλογικο αγωνα σου,την ειχες διπλα σου.Μην εισαι αχαριστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/11 12:36

    Ο υφυπουργός κ. Πεταλωτής, έπραξε ότι πράττει κάθε συνετός πολιτικός για να προστατεύσει τη κοινωνία από τα ανθρωποφάγα περιθωριακά ΜΜΕ που διευθύνονται από- περιθωριακούς- δήθεν δημοσιογράφους. Όμως αυτή η «δημοσιογραφική» τσογλανοπαρέα του καφενείου δεν έχει όλη την ευθύνη, αφού εκκολάφθηκε παραπολιτικά στα γραφεία πολιτικών με τον α ή β τρόπο. Χωρίς την προστασία τους δεν θα είχαν το σθένος να «δημοσιογραφούν» κατ’ αυτόν τον απρεπή τρόπο. Είχαν πλάτες, αλληλένδετοι οι δεσμοί Εξουσίας και παραδημοσιογραφίας.
    Ήλθε ο καιρός και εξουσιαστές και παρά-εξουσιαστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.
    Καιρός ήταν πια να διαχωριστεί η ήρα από το στάρι στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/6/11 13:05

    Απορώ και εξίσταμαι! Πέρασε ένα 24ωρο και κάτι ώρες από το δημοσίευμα της «Φωνής της Ροδόπης» και ο «Παρατηρητής της Θράκης» ακόμη δεν πήρε θέση.
    Πλανάται ένα μαύρο σύννεφο πάνω από τη πόλη για τον κ. υφυπουργό και την εφημερίδα τους. Δηλαδή τι περιμένει η κ. Τζένη και ο κ. Πέτρος, το μαύρο σύννεφο της παραπληροφόρησης να αρχίσει να ρίχνει πέτρες;
    Στα ευχάριστα μαζί, στους αγώνες χωριστά. Έ δεν πάμε καλά παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/6/11 14:38

    Ο Πεταλωτής είναι σοφός. Μπροστά στη χυδαιότητα της Φωνής της Ροδόπης δεν δίνει σημασία. Ας γράφει ότι θέλει ο γνωστός Γλερίδης. Κάθε εβδομάδα και δηλητήριο από τον δημοσιογραφικό εισαγγελέα Γλερίδη που ψάχνει να βρει σκάνδαλα να τραφεί για να ξεπλύνει το παρελθόν του. Το έμαθε καλά το κόλπο της υπερβολής από τους Αθηναίους.

    Όμως όταν το πράγμα ξεφεύγει, μπράβο στο σοφό Πεταλωτή που βάζει τις κόκκινες γραμμές του. Σε ανακρίβειες για σπατάλες πρέπει να πέφτει λαιμητόμος σε όσους σπιλώνουν εύκολα επειδή δεν τους βολεύουν οι εξελίξεις για το μικρόκοσμό τους. Και με τρόπο εκβιάζουν (όχι για λεφτά και εύνοια, προς θεού) την προσοχή του κοινού με χοντράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/6/11 16:05

    Αγαπητέ κ.Πεταλωτή, τα λάθη έχουν και τίμημα ...Φαίνεται πως δέν εκτιμήσατε σωστά τις παραινέσεις των φίλων αλλά αρκεστήκατε στις συμβουλές των "δικών" σας.Τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/6/11 16:47

    Γράφει ο πατήρ φαμίλια βλακεία τη πληρώνει ο γιός.
    Δεν ξέρω όμως ποιος θα μηνυθεί.
    Ο Ελευθέριος του Ιωάννη Γλερίδης ή ο Λευθέρης του Ελευθερίου Γλερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -Μια ηλιαχτίδα φωτός στο σκοτάδι του παρά-πολιτισμού
    -Μια ηλιαχτίδα φωτός............στο βάθος του τούνελ....του πολιτισμού.
    -Μια ηλιαχτίδα που φωτίζει τη ζωή μας.

    -Ωστόσο, πάντα την αγαπούν και τους λείπει τους Θρακιώτες η πατρίδα τους, διότι η Θράκη είναι η ιστορία τους, ο πολιτισμός τους, η μουσικής τους, ο ήλιος τους, τα βουνά τους, τα νησιά τους και οι ήρωές τους.
    Όχι η διεφθαρμένη ψευτοελιτ με την ανήθικη κοινωνία της.
    Για τον Θρακιώτη τον φιλότιμο θα ισχύει πάντα "Οπου ζω, Θράκη και Ελλάδα".

    -Φως μου διαχέεσαι πάρα πολύ. Είσαι να αιχμαλωτίζεις. Ξέρω λίγα πράγματα για αυτό, εκτός από το ότι αντλεί, ανυψώνει, ζεσταίνει, και μαγεύει. Το φως αποκαλύπτει βάναυσα τις ατέλειες, και τα ελαφρά ελαττώματα κρύβει. Συναρπαστικό το πώς το φως έχει την εξουσία να αποκαλύψει ή να συγκαλύψει, ανάλογα με την ένταση.

    Η τέχνη μας κάνει να θέλουμε απλά να δούμε περισσότερα ... περισσότερο φως στο τίποτα.

    Σε δύσκολους καιρούς ... Να κρατήσουμε την καρδιά μας ... μαλακή, δίνοντας φώς στον πολιτισμό.

    "Εμείς, οι άνθρωποι δεν θα δεχόμαστε καμία υπαγόρευση από οποιαδήποτε πηγή. Είμαστε ένα κυρίαρχο έθνος. Ακόμη και οι ηγέτες της ψευδό-ελίτ
    και της ψευδό- μπουρζουαζίας δεν μπορούν να υπαγορεύουν σε εμάς. Εμείς θα αντισταθούμε σε αυτό. "
    Siruos

    «Μια ενιαία ηλιαχτίδα είναι αρκετή για να οδηγήσει μακριά πολλές σκιές."
    San Francisco de Asís

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/6/11 19:52

    -Η Μειονότητα παρά τις δυσκολίες από τα μέσα της 10ετίας του ’50 διατηρεί και λειτουργεί το δικό της Πολιτιστικό Στέκι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.
    -Εμείς όμως:
    ( στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει «Εμείς κι’ αυτοί, υπάρχει :
    εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ
    όμως κι οι δυο μας αχ και βαχ»)

    -Στην προσπάθεια της η πολιτεία να εκπολιτιστούμε, προχώρησε στην κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης μας με σκοπό , να προχωρήσουν τα πράγματα στον πολιτισμό της περιοχής , να αλλάξει η νοοτροπία μας και οι ανθρώπινες κοινωνικές σχέσεις.
    -Αλλά, αντί να γυρίσουν τα πράγματα στο καλό οι γνωστοί κύκλοι της θεωρίας του διχασμού, προσπάθησαν να εκμηδενίσουν αυτή τη προσπάθεια.
    -Ευτυχώς που ο κ. Πεταλωτής τους αντιλήφθηκε και τελευταία στιγμή ανέτρεψε τις μύριες θολωμένες σκέψεις τους.
    -Τι έκανε ο κ. Πεταλωτής στη προκειμένη περίπτωση, το αυτονόητο.
    -Εκεί που για καιρό καμιά εικοσαριά-τριανταριά παντελονάδες περιτριγύριζαν στις αίθουσες του Πολιτιστικού Κοσμήματος της Θράκης, ξαφνικά ο κ. υφυπουργός παραβίασε το άβατο, άνοιξε τις πύλες και εισήλθε το σύνολο της κοινωνίας της Κομοτηνής.
    -Οι πολίτες έμειναν άφωνοι από την ομορφιά του, το θαύμασαν και το ερωτεύτηκαν.
    -Και ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται συμπατριώτες Κομοτηναίοι.
    -Θα συνεχίσουμε να το επισκεπτόμαστε, θα βρούμε τον τρόπο να λειτουργήσει το καμάρι μας, όλα δεν εξαρτώνται από το χρήμα.
    -Το ενδιαφέρον μας για καλύτερες μέρες, τα όνειρά μας για μια καλύτερη πόλη, θα μας οδηγήσουν ανεξάρτητα από τις όποιες δυσκολίες κάποια στιγμή να νοιώσουμε υπερήφανοι διότι απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα οι κοινές και μακρόχρονες κοινές προσπάθειες μας.
    -Τους κακοφάνηκε, θύμωσαν, γινατώθηκαν και έβαλαν μπρος τις «κρεατομηχανές» της συκοφάντησης και της σπίλωσης της τιμής και υπόληψης του κ. υφυπουργού.
    D-Frida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/6/11 22:21

    D Frida,εαν δεν κανω λαθος εισαι ΒΟΛΕΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/6/11 16:26

    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ(ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?)Κ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΦΩΝΗ Κ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΥΡΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/6/11 16:56

    Ε λοιπόν με αυτά που διαβάζω πιστεύω ότι πλέον στην Κομοτηνη ζούμε στη ζώνη του λυκοφωτος...Απο την τόση κωλοτουμπα των τελευταίων μηνών ζαλιστηκα σύντροφοι ...όσο για τα αλλα απλά να θυμίσω σε όσους έχουν κοντή μνήμη τον μπρεχτ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.