17.5.11

Έκρυβαν παράνομους μετανάστες στην οροφή λεωφορείου! Συνελήφθησαν στους Κήπους Έβρου

Σε κρύπτη, στην οροφή τουριστικού λεωφορείου, εντόπισαν αστυνομικοί 14 Γεωργιανούς παράνομους μετανάστες κατά τη διάρκεια ελέγχου στο μεθοριακό σταθμό των Κήπων στον Έβρο.
Όπως έγινε γνωστό, ο έλεγχος στο λεωφορείο έγινε από αστυνομικούς του Tμήματος Κήπων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Tμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Θεσσαλονίκης, ενώ εκτός από τους λαθρομετανάστες συνελήφθη και ο 26χρονος οδηγός του οχήματος.
Το συγκεκριμένο λεωφορείο έφτασε στο συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων, προερχόμενο από Τουρκία, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονταν σε μία κρύπτη που είχε κατασκευαστεί στην οροφή, πάνω ακριβώς από το χώρο των επιβατών (φωτογραφία), ενώ είχαν γίνει και οι απαραίτητες προσθήκες ώστε να αντέχει το βάρος 14 ανθρώπων.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι μετανάστες, μετά την άφιξή τους στην Αθήνα, θα κατέβαλλαν το ποσό των 2.000 ευρώ. Από τις αρχές αναζητείται ο δεύτερος οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος αποβιβάστηκε από το όχημα λίγο πριν από την είσοδό του στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.