29.5.11

Προβάδισμα Παυλίδη και Τσαλίδη έναντι του Κοντού στην Ξάνθη για την βουλευτική υποψηφιότητα!!!

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε οργανωτικό οργασμό ενόψει των εθνικών εκλογών, τις οποίες θεωρούν ότι θα γίνουν στο επόμενο τρίμηνο! Έτσι ετοιμάζονται και γίνονται συσκέψεις για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων σε κάθε νομό. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Piazza σχεδόν έτοιμο είναι και το ψηφοδέλτιο στο νομό Ξάνθης!
Σε ότι αφορά τους χριστιανούς, ο Γιώργος Παυλίδης και ο Φίλιππος Τσαλίδης έχουν ήδη την διαβεβαίωση της Συγγρού ότι θα είναι υποψήφιοι. Αυτός που ακόμα δεν πήρε το τελικό ΟΚ είναι ο πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, που παρότι πήρε άφεση αμαρτιών από τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, δεν είναι σίγουρο ακόμα τίποτα.
Όπως μας διαμήνυσε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ που βρίσκεται κοντά στον πρόεδρο, «δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές με φθαρμένα πρόσωπα τα οποία ακόμα έχουν σκιές στις συνειδήσεις του κόσμου». Αντιθέτως ο ίδιος εξήρε την προσπάθεια του Γιώργου Παυλίδη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τόνισε πως «τέτοια στελέχη δεν πρέπει να χαθούν».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/11 13:17

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/11 16:36

    ΣΤΗΝ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ 'ΗΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ? ΤΟΝ ΚΟ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/11 00:41

    ΞΑΧΑΣΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΟΥ .ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/6/11 07:33

    Oraio to asteio sas me ton konto...
    Apla ekteitheste paidia me tetoia dhmosieymata poy den ta pisteyei oyte aytos poy sas ta eipe apo thn Xanthi....
    Apla oloi theloyn to kati tis toys

    O kontos tha einai, oi aloi einai psofoioi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.