13.4.11

Debtocracy


Ο Άρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους … τη χρεοκρατία!
Το debtocracy παρακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/4/11 21:35

    http://gasimakop.blogspot.com/2011/04/deptocracy.html
    http://ostria-gr.blogspot.com/2011/04/debtocracy_12.html
    http://doubtocracy.tumblr.com/post/4549127462/12-25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/4/11 08:48

    Ένας ειδικός των ΜΜΕ, της προπαγάνδας και της χειραγώγησης του νου εύκολα καταλαβαίνει πόσο στημένα και παραπλανητικά είναι όλα αυτά. Ο επιστημονικός ΑΝΤΙΠΑΣΟΚισμός σε όλο του το μεγαλείο. Βλέπουν ότι θα τα καταφέρει το ΠΑΣΟΚ είτε με το μνημόνιο είτε με άλλη πολιτική (ενδεχομένως ελεγχόμενη και κοινά αποδεκτή αναδιάρθρωση) και τρελλαίνονται!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΥΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!!!
    Και υπονομεύουν την προσπάθεια για να λένε μετά πονηρά: 'κοιτάξτε πώς τα λέγαμε'!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.