12.4.11

Πρόεδρος της ΔΙΑAΜΑΘ αναδείχθηκε ομόφωνα ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης

Ομόφωνα εξελέγη από τους Δημάρχους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ πρόεδρος της ΔΙΑAΜΑΘ ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης.
Συγκεκριμένα, στις 7 Απριλίου του 2011 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή η γενική συνέλευση της ΔΙΑAΜΑΘ, η οποία λειτουργεί ως Φορέας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φ.Ο.Δ.Σ.Α.) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με θέμα την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
Με απόφαση τους οι Δήμαρχοι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξέλεξαν το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα που απαρτίζεται:
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Κυριάκος Χαρακίδης, Δήμαρχος Δράμας
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Πετρίδης, Δήμαρχος Κομοτηνής
Μέλος: Κώστας Σιμιτζής, Δήμαρχος Καβάλας
Μέλος: Μιχαήλ Στυλιανίδης, Δήμαρχος Ξάνθης
Μέλος: Βαγγέλης Λαμπάκης, Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
Μέλος: Σάββας Μιχαηλίδης, Δήμαρχος Νέστου
Μέλος: Κωνσταντίνος Καλούδης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης ΑΜΘ
Η από κοινού δράση των Δήμων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και η προτεραιότητα που θέτουν στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων αποδεικνύουν τον πρωταρχικό ρόλο που πρέπει να έχει η Αυτοδιοίκηση στην διαχείριση του προβλήματος .
Ο Δήμος Δράμας αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του απέναντι στους κατοίκους του νέου Δήμου θέτει το ζήτημα της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων σε νέα βάση.
Στόχος είναι να οδηγηθούμε σε φιλικές προς το περιβάλλον λογικές διαχείρισης των απορριμμάτων και να προχωρήσει στην πράξη, έστω και με καθυστέρηση ετών, η λογική της ανακύκλωσης.
[αναδημοσίευση από το INPOST.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.