10.4.11

Οικονομική βοήθεια στην Φιλοζωική Κομοτηνής

Η Ζωοφιλική Κομοτηνής ενημερώνει ότι στο Πρακτορείο Στοιχημάτων Bet Top του Παναγιώτη Γκουδουσίδη, επί της οδού Δημοκρίτου 1, υπάρχει ειδικός κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου!
Σ’ αυτόν μπορεί να προσφέρει ο καθένας, προκειμένου να βοηθηθεί η δράση της Φιλοζωικής και να προμηθευτεί το φάρμακο Milteforan για την διάσωση ενός τετράποδου φίλου μας!
Η μέχρι στιγμής ανταπόκριση είναι πολύ καλή! Μην ξεχνάτε ότι και οποιοδήποτε μικρό χρηματικό ποσό είναι σημαντικό για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Φιλοζωικής.
Παράλληλα το σωματείο απευθύνει έκκληση για εθελοντές στο καταφύγιο. Όσοι επιθυμούν να κάνουν τα λόγια τους πράξεις, ας επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6944-620973. Η Φιλοζωική Κομοτηνής χρειάζεται επειγόντως άτομα για να συνεχίσει το έργο της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.