27.4.11

Γεροντόπουλος ή Καβαρατζής! Ένας από τους δύο δεν θα είναι στην επόμενη λίστα της ΝΔ στον Έβρο

Είναι τσεκαρισμένο!!! Πληροφορίες από την Συγγρού μιλάνε για τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες στο επόμενο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Έβρο.
Όσον αφορά τους άνδρες ένας από τους Άκη Γεροντόπουλο και Σταύρο Καβαρατζή δεν θα βρίσκεται στην λίστα, καθώς οι υπόλοιπες δύο θέσεις είναι ήδη «πιασμένες» από τους Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο και τον Δημήτρη Πέτροβιτς!
Ποιος τελικά θα συμπληρώσει την λίστα; Οι πιθανότητες σ’ αυτό το σενάριο είναι υπέρ του πρώην βουλευτή Άκη Γεροντόπουλου, ενώ ήδη στον Σταύρο Καβαρατζή θα προταθεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο την μεθεπόμενη φορά ή η θέση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Έβρου τον Ιούνιο του 2014 στις εκλογές.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/4/11 15:52

    Μα ο Ακης Γεροντοπουλος φυσικά θα είναι οχι μονο στην λίστα αλλά θα είναι και ο πρώτος βουλευτής του Νομού...Δεν το έχετε εκει καταλάβει...

    Αρετή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/11 18:46

    edo milame gia ton Gerontopoulo dexi xeri toy Samara kai eseis milate gia "pithani ipospifiotita"..??? Sas eixa kai gia sovaro blog ti anakrivies kai pseftodilimata einai auta. Alla esas stin komotini ti sas kofti gia ton Evro...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/4/11 21:40

    ΠΡΟΣ ΑΡΕΤΗ
    ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/4/11 21:47

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ!!ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ!!! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΚΗΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ή Ο ΔΕΡΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ή Ο ΚΕΛΕΤΣΗΣ;ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ!!!! ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας παρακαλώ... όχι Καβαρατζής!

    Ασχέτως κοινής ρίζας, μου θυμίζει... Σισμανόγλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.