28.4.11

Δημήτρης Κοτσάκης, ένας τραγουδιστής έντονα φάλτσος

Ο Δημήτρης Κοτσάκης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, στην συζήτηση της τροποποίησης στα χάραξη του κάθετου άξονα Κομοτηνής – Μακάσα, απείχε «για την συνήθη τακτική να ερωτάται τελευταίο, αφού έχουν παρθεί όλες οι σημαντικές αποφάσεις και κοντεύει να ολοκληρωθεί το έργο, το Δημοτικό Συμβούλιο».
Πρώτη φορά διεκδικείται εξουσία που δεν υφίσταται. Τι να διεκδικήσεις όταν τίποτε δεν διακυβεύεται. Τι να διεκδικήσεις όταν εσύ ο ίδιος, ως δήμαρχος, είχες απαξιώσει στο μέγιστο βαθμό την ίδια την εξουσία που απολάμβανες. Τι να διεκδικήσεις όταν δεν είχες συναίσθηση τι κάνεις, όραμα και πρόγραμμα γι’ αυτό που θέλεις ν’ αλλάξεις.
Δυστυχώς η ΝΔ, επέλεξε έναν «τραγουδιστή» να είναι έντονα φάλτσος, γιατί τα νέα δεδομένα προστάζουν κακόηχα και βασανιστικά ακούσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.