10.4.11

Το όνομα του Νίκου Γρηγοριάδη στην Ιπποκράτους!!!

Μπορεί εκλογές να μην γίνουν μέχρι το καλοκαίρι, αλλά από το φθινόπωρο και πάλι τα εκλογοσενάρια θα είναι στο προσκήνιο. Στις εκθέσεις και τις εισηγήσεις για την στελέχωση των ψηφοδελτίων που έχει στα χέρια της Ιπποκράτους, υπάρχει ένα όνομα που προκαλεί εντύπωση για τον Έβρο!
Νίκος Γρηγοριάδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης! Μπορεί για τους περισσότερους να είναι έκπληξη, αλλά για εμάς όχι! Ο Νικόλας έχει μαγκιά και πολιτικό θράσος και μπορεί να ανταπεξέλθει στον δύσκολο ρόλο που του άφησε ο Γιώργος Αλεξανδρής. Τώρα μένει να κατασταλάξει μέσα του, για το που θέλει να προσφέρει.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ή στην κεντρική πολιτική σκηνή; Η επιλογή δική του…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/11 22:10

    Στην Κομοτηνη,Γ.Μανανας, στον Ιασμο,Φωτης Πολιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/11 09:24

    Μου θυμίζει την ταινία ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος....
    τσομπαναραίοι αγράμματοι να διοικούν μια χώρα μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/11/11 13:11

    Όντως τσοπαναραίοι που τους πληρώνει ο τόπος μας και το (καλό και ποιοτικό) ΠΑΣΟΚ.

    ΆΛλού είναι το πρόβλημα. Αυτοί οι δύο τσοπαναραίοι με πραξικόπημα ανέλαβαν ρόλους;

    Ειδικά ο Μανανάς, είναι πρώτη φίρμα από 20ετίας.
    Αντανάκλαση της κοινωνίας μας είναι και του γεγονότος ότι οι ικανοί και μορφωμένοι δεν ασχολούνται με τα κοινά αλλά με την καλοπέραση. Και το κενό το καλύπτουν τύποι σαν τον Μανανά και τον Πολίτη και για να μην τους αδικούμε υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι άσχετοι με ρόλο ή με φαντασίωση να παίξουν ρόλο μόνο στη Ροδόπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.