10.4.11

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Ότι κι αν κάναμε, είχαμε απέναντι συνδικάτα, ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ»

Τον Ευριπίδη, παρά τα όσα του έχουμε σύρει … τον συμπαθούμε. Και στην μεγάλη κόντρα που θα έχει στην Αθήνα μετά από 2 – 3 χρόνια θα τον στηρίξουμε!
Όμως όταν δίνει τέτοιου είδους συνεντεύξεις χάνει όλα του τα δίκια. Την παραδοχή ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ καθυστέρησαν και δεν προχώρησαν στις τομές που θα άλλαζαν ριζικά τη δημόσια διοίκηση εκφράζει στη συνέντευξή του στη «Μακεδονία» ο βουλευτής Ροδόπης και γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ και επισημαίνει ότι σε κάθε προσπάθεια που έκανε η ΝΔ για κάποια γενναία μεταρρύθμιση «είχε μανιασμένα απέναντί της τα συνδικάτα, το ΠΑΣΟΚ και ένα παντελώς αρνητικό σύστημα ενημέρωσης».
Το ότι είχε όμως όλο το σύστημα Ρουσόπουλου χρόνια απέναντι στους παραπάνω … το κάνουμε γαργάρα! Ε, Ευριπίδη;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/4/11 12:38

    Ειναι αλήθεια ότι όταν καταξόδευαν τα ταμεία του κράτους είχαν απέναντι το ΠΑΣΟΚ. Σαν δεν ντρέπονται μιλάνε σήμερα λες και δεν συνέβη τίποτε.Και σεις τους συμπαθάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.