5.4.11

Μην πυροβολείτε τον Μιχάλη (ξάδελφο Μισέλ) Λιάπη!


Κατηγόρησαν το παιδί του λαού, τον αμετανόητο bon viveur Μισέλ Λιάπη, ξάδελφο του κουρασμένου, ότι έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό 178 εκατομμύρια ευρώ!!!!! Ε και; Αυτό το παλικάρι αξίζει πολλά περισσότερα! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά! Ποιοι μας κυβερνούσαν ρε…

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/11 14:25

    Γιατί τώρα ποιοι μας κυβερνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/4/11 10:03

    Ανώνυμε 5/4/11 14:25 στο πονηρό ερώτημά σου 'γιατί τώρα ποιοι μας κυβερνάνε;" η απάντηση είναι απλή:

    Κάποιοι καλύτεροι από όλους τους άλλους.

    Να στην κάνω τώρα πιο σύνθετη:

    1. Κάποιοι με καλύτερες προθέσεις από τους προηγούμενους (τουλάχιστον, ίσως και από τους προπροηγούμενους)

    2. Κάποιοι σοβαρότεροι και ικανότεροι από τον Θεοδωράκη (τον ... επαναστάτη της Σπίθας) και τον ... Φαήλο Κρανιδιώτη

    3. Κάποιοι πιο ενημερωμένοι από την Παπαρήγα και την 'αριστερή' διανόηση που έχει ταυτίσει στρεβλά την τεμπελιά με το δικαίωμα της αναπνοής, την ισοπέδωση της πυραμίδας της ζωής με την ευημερία, την ανάγκη σεβασμού στον άνθρωπο με την ποινικοποίηση του πλούτου, την βαθμιαία βελτίωση της διαβίωσης που εξασφαλίζουν κόμματα αστικά και προοδευτικά σαν το ΠΣΑΟΚ με όνειρα εκβιαστικής λαϊκιστικής κατάκτησης του πλούτου που πράγματι άνισα παράγει ο καπιταλισμός

    4. Κάποιοι πιο ορεξάτοι από τον Καραμανλή

    5. Κάποιοι λιγότεροι χαμαιλέοντες και αποτυχημένοι από το Σαμαρά

    7. Κάποιοι με συνείδηση της αποστολής τους πολύ επαρκέστερη απ΄ότι ο Τσίπρας ας πούμε

    8. Κάποιοι πιο έντιμοι στην παρούσα φάση από τα λαμόγια της δεξιάς που είδαν (άντε να το παραδεχθούμε) Μαντέλη ξέρω γω και Τσοχατζόπουλο να τρώνε από τα συσσωρευμένα διαθέσιμα και σου λέει ας κάνουμε το ίδιο με τα δανεικά που θα ξοφλούν οι επόμενοι

    9. Κάποιοι πιο συλλογικοί και υποφερτοί από τον παντογνώστη ατακατζή Καρατζαφέρη

    10. Κάποιοι με περισσότερη ιστορία από νεόκοπους γκρινιάρηδες που διαπιστώνουν, διαπιστώνουν, διαπιστώνουν...

    11. Κάποιοι με μεγαλύτερο σεβασμό από τα ΜΜΕ (Αυτιάς Χαρδαβέλλας κ.ο.κ) είτε στην υπαρκτή νοημοσύνη πολλών πολιτών είτε στην ευπιστία και αφέλεια και διανοητικό και κριτικό έλλειμμα κάποιων άλλων πολιτών (κι αυτοί υπάρχουν και ευτυχώς...)

    12. Κάποιοι με υπευθυνότητα πολύ περισσότερη για τη συνολική πορεία της χώρας τα επόμενα 20 χρόνια από τους αμήχανους αντιπολιτευόμενους που δεν έχουν αποφασίσει αν ανήκουμε κάπου (στη Δύση, στην Ε.Ε., στην Ευρώπη γενικά, στην Ασία, στα Βαλκάνια, στο Σύμπαν, στο κλίμα Τσάβες, στο κλίμα Κάστρο, στο κλίμα Καντάφι, κάπου τέλος πάντων) ή είμαστε ολομόναχοι (πράγμα επικίνδυνο και στείρο)

    13. Κάποιοι με μεγαλύτερη γενναιότητα από κάθε άλλη πολιτική δύναμη

    14. Κάποιοι με λιγότερη τόλμη, λιγότερο κουράγιο, λιγότερη εμπειρία σίγουρα από όσο πρέπει αλλά ταυτόχρονα κάποιοι που είναι μοναδικοί με αυτά που διαθέτουν για να περισώσουν ότι σώζεται από τη χώρα και την ελληνική κοινωνία μετά τη λεηλασία που τώρα όλοι με ανοικτό το στόμα ανακαλύπτουν. Αναρωτηθείτε την Παπανδρέου τη Βάσω υπουργό αν θα έλεγε ένα κλικ κάτι διαφορετικό από την ΚΥβέρνηση, σκεφθείτε το Σαμαρά και την ομάδα του στην Κυβέρνηση (μμπππρρρ...), τον ΚΑρατζαφέρη, την ΠΑπαρήγα και τον Τσίπρα να έχουν κυβερνητικές ευθύνες σε κάποιον τομέα, τους οικολόγους να έχουν μπει στην κεντρική πολιτική σκηνή κτλ. Μππρρρρ.

    Συμπεράσμα: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ 5ΕΤΙΑΣ ΝΔ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟ 2007 ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

    Και κάτι ακόμα τελευταίο: Μια 2η απλή απάντηση στο 'δηλαδή και τώρα ποιοι μας κυβερνάνε' είναι η εξής:

    Κάποιοι που το συνολάκι 'ανίκανος' και το συνολάκι 'λαμόγιο' δεν τα φορούν ποτέ σε συνδυασμό. Και όταν τα φορούν ξεχωριστά ξέρουν πότε να τα φορέσουν. Όχι συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/4/11 13:20

    Γελάσαμε ρε φίλε (10.03).
    Ωραία ανέκδοτα μας είπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/4/11 20:23

    Ανώνυμε 6/4/11 13:20 ξέρεις πολύ καλά ότι είναι επιχειρήματα και όχι ανέκδοτα. Και μάλιστα αποστομωτικά επιχειρήματα. Αν σε παίρνει, απάντα. Κάνε κι εσύ μια διαπίστωση πόσο άσχημα περνά ο κόσμος. Ανακάλυψε κι εσύ την Αμερική. Και την επόμενη φορά που θα κάνει ασκήσεις αποδοκιμασίας ο ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτικούς φέρε 'αυθόρμητα' και συ σακούλες με πέτρες και αβγά να τις μοιράσεις στους φοιτητές σου να χουλιγκανίσουν λίγο και να εκτονωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/4/11 09:12

    "Πράσινα παραμύθια για το Χρέος επί Νέας Δημοκρατίας…

    Επί ενάμιση χρόνο περίπου, το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία με ένα προπαγανδιστικό ισχυρισμό: Επί των ημερών της, λέει, η Ελλάδα δανείστηκε 125 δισεκατομμύρια! Άρα η Νέα Δημοκρατία «φταίει», για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα…

    Προσέξτε, τώρα, τι σημαίνει προπαγάνδα:
    Από τα 125 δισεκατομμύρια που δανείστηκε η Νέα Δημοκρατία στα χρόνια της διακυβέρνησής της, 2004-2009:
    -- τα 45 δισεκατομμύρια αφορούν «αναχρηματοδότηση» του παλαιότερου χρέους. Δηλαδή έληγαν κάποια προηγούμενα δάνεια και δανείστηκε η Ελλάδα να τα εξοφλήσει. Δεν ήταν καινούργιο χρέος. Ήταν παλαιό χρέος που αναχρηματοδοτήθηκε…
    -- «Καινούργιο χρέος» ήταν τα υπόλοιπα 80 δισεκατομμύρια ευρώ. Κι απ’ αυτά:
    -- το 62,5% (50 δισ. στα 80) πήγαν για τόκους προηγουμένων ετών. Δηλαδή για να εξυπηρετηθεί παλαιότερο χρέος, που το βρήκε η Νέα Δημοκρατία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις (του ΠΑΣΟΚ).
    -- το 12,5% (10 δισ. στα 80) πήγε για πληρωμές εξοπλιστικών προγραμμάτων, που επίσης είχαν παραγγείλει προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
    -- το 8,95% (7,2 δισ. περίπου στα 80) πήγε για πληρωμές Κοινωνικής Ασφάλισης - στα Ταμεία της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και του ΙΚΑ - που επίσης είχαν υπογράψει οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
    -- και το 3,3% (2,6 δισ. περίπου στα 80) για χρέη νοσοκομείων που άφησε το ΠΑΣΟΚ και τα πλήρωσαν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας!
    -- τέλος ένα ακόμα 4% (3,2 δισ. περίπου στα 80) πήγε για «λοιπές χρεώσεις» που άφησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ...
    Τα 73 στα 80 ήταν υποχρεώσεις που άφησε πίσω του το ΠΑΣΟΚ!

    Η καθαρή «συμβολή» των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας στο χρέος, για τα πεντέμισι χρόνια που έμεινε στην εξουσία, ήταν γύρω στα 7 δισεκατομμύρια!
    Η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, δεν δημιούργησε «πρόσθετο χρέος» 125 δισεκατομμυρίων, ούτε 80, αλλά μόλις… 7 δισεκατομμύρια.
    Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, όπως όλοι ξέρουμε, μέσα από τη λαίλαπα του ΔΝΤ έχει αυξήσει το Χρέος μας πέρα από κάθε σύγκριση με το παρελθόν.
    Κι έχει από πάνω το θράσος να μιλάει..."

    αυτά κ. Ανώνυμε 5/4/11 14:25! Οι προηγούμενοι ανίκανοι ωστόσο δανείζονταν με υποπολλαπλάσια νούμερα απ ότι οι σημερινοί ικανοί ακούραστοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/4/11 19:11

    Για την ανώνυμο 7/4/11 9:12

    Έτσουξαν Τζότζολα; Έτσουξαν τα σχολιάκια μου; Τιμή μου να με αντικρούει προσωπικά το 'ηλεκτρονικό προφυλακτικό' του Σαμαρά. Επί της ουσίας τώρα: Δεν κατάλαβα, πασαρέλα απολογιών για το χρέος είναι η δημόσια αντιπαράθεση; Τι παρέλαβε κοπέλα μου ο Καραμανλής σας; Γιατί δεν έκανε μια έντιμη έγκαιρη εξήγηση επί 5 ολόκληρα χρόνια για το όπως το παρουσιάζεις τεράστιο χρέος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί ενώ είχε τέτοιες υποχρεώσεις εξακολουθούσε να προσλαμβάνει αντιπαραγωγικούς ημετέρους; Γιατί αντίνα κάνει οικονομίες 10 δισ το χρόνο εξακολούθησε την ας πούμε άφρονα όπως την κατηγορείς πολιτική των προκατόχων του; ΄Το ΠΑΣΟΚ άντε δανειζόταν. Δανειζόταν όσο μπορούσε και νοικοκυρεμένα. Με υπαρκτό σημείο επιστροφής. Με ανάπτυξη και σχετικά χαμηλό πληθωρισμό. Με μεγάλες υποδομές που έμειναν στον τόπο. Και με τη φυσική αλλά και με την ψυχολογική έννοια και την προσέγγιση της τεχνογνωσίας. Εσείς το κάνατε χωρίς επιστροφή το πρόβλημα. Για αυτό δραπετεύσατε από την εξουσία και έντρομοι κάνατε ότι μπορούσατε για όσο μεγαλύτερη διαφορά του ΠΑΣΟΚ για να εξασφαλίσετε ότι άλλοι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Πόσες δηλώσεις για τη θωρακισμένη μας οικονομία να θυμηθούμε; Πόσες δηλώσεις του Σαμαρά για την τρίτη επερχόμενη τετραετία Καραμανλή να ανασύρουμε από το αρχείο μας; Βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο δικός σας.

    Φυσικά υπάρχουν και πιο συγκεκριμένες ακαδημαϊκές προσεγγίσεις που δεν είναι για σχόλιο σε blog για την καταστροφική πολιτική της ΝΔ. Τα απλοϊκά και ψευδή αθροίσματα χρέους που συχνά διακινούν οι ΕΝΟΧΟΙ για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ, δεν είναι επιχειρήματα. Είναι καταφύγια ψευδαισθήσεων για τους καταστροφείς της χώρας: τη ΝΔ του 2004 - 2009. Γιατί δεν το παραδέχεστε; Σιγά μην ψάξουμε μέχρι το 330 μ.χ. το πράμα που ιδρύθηκε η Κωνσταντινούπολη.

    Και ψεύτικα είναι τα στοιχεία που παρατίθενται και με κακό τρόπο (βολικό για τη ΝΔ) ερμηνεύονται. Αρκεί η παραδοχή ότι δανείστηκε 125 δισ σε 5 χρόνια. Και φυσικά η αποσιώπηση ότι τα ΄'εξοδα του προϋπολογισμού σε 5 χρόνια διπλασιάστηκαν από 35 δισ σε 70!!!!! Τόσο καλή γαλάζια διαχείριση και τόσο γαλαντόμα!!! Διπλασιάστηκαν για προμήθειες και μισθούς φυσικά και όχι για επενδύσεις.

    Α, και δύο τελευταία αγαπητή μου Τζότζολα που κάνεις ως γνήσια άσχετη copy paste σε ότι σου πλασάρουν τα σαϊνια της Ρηγίλης σαν 'απάντηση' στην επικαιρότητα και μας το τσαμπουνάς. Τον Μηταράκη τον διορισμένο οικονομικό τομεάρχη της ΝΔ από το σαμαρά τον ξέρεις; Κτύπα στο google το 'κριτική Μηταράκη' και θα δεις τι εννοώ όταν λέω για καταστροφική πενταετία της ΝΔ.

    Και το δεύτερο: γιατί λαίλαπα του ΔΝΤ; Οι φίλοι μας και φίλοι του πρώην ευρωβουλευτή Σαμαρά Ε.Ε. και ΕΚΤ είναι εκτός μνημονίου; Γιατί σκέτο ΔΝΤ; Πονηρούλα Τζότζολα... Και δεν θυμάμαι καμία άλλη πρόταση εκτός μνημονίου πέρυσι το Μάιο. Είπε κανείς τότε για δραχμή; Το λέει τώρα κανείς εκτός από τον σαλεμένο το Θεοδωράκη και τη ΣΠΙΘΑ του; Είπε κανείς τότε 'δεν πληρώνω'; Τώρα που πάει να κάνει κόμμα ο Θεοδωράκης κάτι τέτοιο λέει αλλά εσείς στη ΝΔ λέτε κάτι τέτοιο; Να μην πληρώσουμε; Δραχμή δεν προτείνει κανείς. Να μην πληρώσουμε το λένε οι (ψευτο)αριστεροί εκ του ασφαλούς. Η ΝΔ ούτε δραχμή θέλει ούτε στάση πληρωμών. Τότε πού ακριβώς στέκεται το 'λαιλαπα' για το μνημόνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα μας κυβερνάνε οι ψεύτες που είπαν ότι ο Λιάπης έχει λογαριασμούς εκατομμυρίων. Μας κυβερνάνε οι ψεύτες που μοίρασαν αυτά τα εκατομμύρια σε Τσοχατζόπουλους, Μαντέληδες, Τσουκάτους και Πριγκηπαδελφούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/4/11 18:19

    Σιγά ρε vassilis παρθένα...
    Ας τους βάζατε φυλακή μόλις ήρθατε με πλήρη και γεμάτη λαϊκή εντολή το 2004. Αλλά μάλλον δεν ξέρατε τι συμβαίνει έτσι;
    Το ήξερε η θεια μου κι όχι εσείς. Έστω. Αλλά στη ροή διακυβέρνησης πώς και δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα 5 χρόνια; Να στο κάνω λιανά vassilis για να μην κουράζεσθε:
    Ό λόγος που δεν θα γίνει προωθυπουργός ο Σαμαράς είναι απλός, στον λέω όπως το αντιγράφω από το press-gr

    "Αυτό λοιπόν το άγος της διακυβέρνησης (του 2004 -2009) όχι με το Σαμαρά, αλλά με τον Χριστό νεοσύλλεκτο στην Αυλώνα, δεν ξεπλένεται.
    Και ότι δεν ξεπλένεται στα χωριά το κάνουν κουρελού για τα σκιάχτρα στ΄αμπέλι."

    Για αυτό σου λέω, άστο, ξέχνα Τσουκάτους και Τσοχατζόπουλους, αυτούς τους πλήρωσε μια φορά το ΠΑΣΟΚ το 2000 και το 2004. Για το ίδιο αδίκημα κανείς δεν τιμωρείται ξανά!!!!
    Και μη μου πεις ότι και η ΝΔ το πλήρωσε το 2009 και πάει. Αμ δεν πάει, δεν πάει vassilis, αυτό σου εξηγώ, απλλά γιατί αν νομίζεις ότι στην περίπτωσή της η τιμωρία είναι το 33% πλανιέσαι.

    Για τρεις λόγους:

    1. Γιατί η ουλή στο σώμα της πατρίδας είναι ανεξίτηλη από τους γαλάζιους ολετήρες του 2004 με 2009, μιλάμε για ELA (Extinction Level Administration)
    2. Γιατί η απόσταση είναι πολύ μικρή μόλις δύο χρόνια και ούτε
    3. Γιατί ήρθαν για να είναι ηθικοί και να τελειώσουν τους ανήθικους - και απλά μάσησαν με μεγαλύτερη όρεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.