7.4.11

Το θέμα της εξόρυξης χρυσού θεωρείται τελειωμένο!!!


Η επένδυση θα γίνει, το πότε θα το ανακοινώσουν μένει! Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις εκπροσώπων από την πολιτική, την επιστήμη, την αυτοδιοίκηση από το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για τον ορυκτό πλούτο.
Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να τοποθετηθούν στο τι σημαίνει για τη χώρα η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου, ενώ αναφορά έγινε και στο πλαίσιο που ισχύει σήμερα. Κοινό συμπέρασμα όλων ήταν ότι ο πλούτους που διαθέτει η χώρα δε μπορεί να αγνοηθεί, ωστόσο θα πρέπει να αξιοποιηθεί με την απαραίτητη προστασία του περιβάλλοντος.
Εντωμεταξύ όπως ανακοινώθηκε ανάλογη εκδήλωση ενημέρωσης θα γίνει και στη Θράκη το επόμενο χρονικό διάστημα.

4 σχόλια:

  1. sterΉγγικεν η ώρα.

    Ζωή σε λόγου σας.

    Ή σε λόγου μας.

    Η συνέχεια επί του Περάματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/11 09:44

    Τι ωραία που τα συζητάμε εδω μέσα...Άντε δουλειά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/4/11 00:06

    διαβάζω πολλά μπλογκς κι όλα σχεδόν έχουν μια μικρή ”προτίμηση”: άλλα ασχολούνται με την γεωπολιτική και τα ελληνοτουρκικά, άλλα δίνουν το προβάδισμα στους λαθρομετανάστες και την εγκληματικότητα, άλλα ασχολούνται με την μικροκομματική τέχνη, πολλά προσελκύουν χριστιανοθρόδοξους αναγνώστες κι άλλα τα βάζουν με τη νέα τάξη πραγμάτων, ο,τι κι αν σημαίνει αυτό.

    αναρωτιέμαι όμως, πότε θα έρθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ώρα τα ελληνικά μπλογκς να βάλουν προς στιγμή στην άκρη τις όποιες προτιμήσεις τους, να έρθουν σε μεταξύ τους ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και να δημιουργήσουν ΠΙΕΣΗ στην κατεύθυνση της κάθαρσης και της σύστασης επιτροπής ελέγχου για το ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ;;;; μας έχουν βάλει, εγχώριοι και διεθνείς τοκογλύφοι, όλων των εθνικοτήτων και των φυλετικών αποχρώσεων και των θρησκευμάτων -αν και πιστεύω ότι ο μόνος τους θεός ειναι ο μαμωνάς- μια θηλειά 300 και πλέον δισεκατομμυρίων στο λαιμό ημών και ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ….

    εσεις οι μπλογκερς γνωρίζεστε μεταξύ σας, έχετε τις άκρες σας, γιατι δεν ασχολείστε με ΤΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ; πότε θα μάθουμε ποιοί μας πούλησαν στη διατίμηση για μια βίλα, ένα κότερο, ένα ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό;;;

    ενώ αυτή τη στιγμή, αυτό που έχει ανάγκη ο κόσμος είναι ένα κίνημα ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και αποτίμησης του πραγματικού χρέους από τα κερατιάτικα ”πανωτόκια” που τρέχουν με τρελούς ρυθμούς, το φυτίλι του οποίου θα μπορούσατε να ΑΝΑΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, κάθεστε και προωθείτε δευτεροκλασάτες πληροφορίες, ενίοτε αμφιβόλου αξιοπιστίας, που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να διχάζουν το κόσμο και να τον αποπροσανατολίζουν. Δίπολα βολικά στραμμένα το ένα εναντίον του άλλου: ΝΔκράτες εναντίον ΠΑΣΟΚων, νεοταξίτες εναντίον παλαιοταξικών, χριστιανοί εναντίον δωδεκαθειστών, ντορικοί εναντίον σαμαρικών, γιωργοπαπανδρεικοί εναντίον ανδρεοπαπανδρεικών, παλαιοημερολογίτες εναντίον νεοημερολογιτών, αυτοκεφαλιστές εναντίον πατριαρχικών και δεν συμμαζεύεται.

    ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ έρχεται, και δεν κάνουμε τίποτε να δείξουμε στις πουλημένες οικονομικές ελίτ και τις φαύλες πολιτικές και δημοσιογραφικές ελίτ ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ δεν φραπεδοχαβαλεδιαζόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/11 12:41

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.