22.2.11

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης: «Απέτυχαν οικτρά όσοι προσπάθησαν να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αλλού με την επίσκεψη Παπανδρέου»

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας, αλλά και σε όλη τη Θράκη το διήμερο 17-18 Φλεβάρη, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μεγάλου κλιμακίου της κυβέρνησης δείχνει για ακόμη μια φορά το έμπρακτο και ουσιαστικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας.
Η παρουσία τους στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα: «το καλάθι των προϊόντων της περιφέρειας», που ανέπτυξε ο Υπουργός κ. Σκανδαλίδης, είναι μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Οι προσπάθειες για ακόμη μια φορά του Υφυπουργού μας και κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή «έπιασαν τόπο». Παρόλο που κάποιοι πήγαν να παραπληροφορήσουν και να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και την ουσία αυτής της επίσκεψης σε άλλα γεγονότα και απέτυχαν οικτρά. Οι διαμαρτυρίες δίκαιες ή άδικες δεν αρκούν από μόνες τους για να βρεθεί λύση.
Η υπόθεση αφορά το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, ενισχύοντας τον εθνικό και τον τοπικό μας πλούτο.
Οι προτάσεις της κυβέρνησης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δεν αποτελούν έκθεση ιδεών, αλλά ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας.
Εμείς στηρίζουμε την όλη προσπάθεια, συνδράμουμε τις τοπικές δυνάμεις που στηρίζουν το «καλάθι των προϊόντων», τα οποία είναι προϊόντα που παράγει η περιοχή μας και πρόκειται ουσιαστικά για το καλάθι της μεσογειακής μας διατροφής.
Δεν είναι όλα στην χώρα μας καταστροφολογία. Όλοι πληρώνουμε τα λάθη του παρελθόντας, όπως τόνισε και ο Πρωθυπουργός, όμως όλοι μαζί έχουμε χρέος να αλλάξουμε την Ελλάδα, τον τόπο μας, τον Νομό μας, αλλά και τους εαυτούς μας για να μην ξαναβρεθούμε σε αυτή τη θέση.

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/2/11 11:39

    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΛΕΩ ΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για γελια εισαστε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για γελια εισαστε ολοι μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σύντροφος υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο καταδίκασε τους περιθωριακούς οργανωτές των γεγονότων της Παρασκευής.
    Συντροφική αλληλεγγύη ή συντροφικά μαχαιρώματα; Όπως θέλετε σκέπτεστε.
    Ο σύντροφος υφυπουργός «επέλεξε» τη γλώσσα τη τραχιά που δεν το συνηθίζει.
    Ως άριστος γνώστης της Ελληνικής γλώσσας, σχεδόν πάντοτε σχολίαζε τα γεγονότα με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Οι ευγενικοί μεν αλλά σκληροί χαρακτηρισμοί του, περνούσαν στο «ντούκου», αφού δεν σε επέτρεπαν να τους σχολιάσεις.

    ***********

    Οι άλλοι:
    Ο έτερος βουλευτής μας ο κ. Χ#Οσμάν κατά τα άλλα συμπαθής σε μένα (μη με λέτε παλιοτουκαλά), δεν είδε φως να μπει μέσα να συντάξει την καταδικαστική ανακοίνωση των γεγονότων, γιατί απασχολείται με την σύνταξη ερωτήσεων, αυτή της μεταφοράς ενός περιπτέρου γιατί προμηθεύει περιοδικά με sex φωτογραφίες, και της μεταφοράς του βόθρου που ελπίζει άραγε τι………..τον δικαιώνω. Γιατί αυτοί οι τύποι του θυμίζουν τις δύσκολες ώρες και μέρες που πέρασε «Της νύχτας των κρυστάλλων».

    *************

    Το φτερό στον άνεμο λικνίζεται όπως τον πάει και τον φέρνει η ανεμοδούρα της περιφερειακής συνείδησης.
    Οι άλλοι πάλι, εκεί που κρεμούσαν οι αρματολοί και κλέφτες, κρέμασαν τα πολύχρωμα μεταξένια κασκόλ και έπιασαν πρώτο τραπέζι πιστά.
    Είδαμε το σήριαλ της σκηνογράφου κ. Σοφίας «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά».

    *************

    Απολαύσαμε κεφάλια, με ταχύτητα φωτός, να ξετρυπώνουν μέσα από άλλα για να αποθανατίσουν την παρουσία τους δίπλα στον κ. Πρωθυπουργό. Τεκμήριο της δήθεν ιδεολογικής τους ταυτότητας. Πρώτος και καλύτερος ο κ. Κεφαλίδης ο συνήθης ύποπτος. Κάπου θα τους χρειασθεί μια τέτοια φωτογραφία.

    ************

    Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ούτε είδε ούτε άκουσε ούτε λάλησε για τα επαίσχυντα γεγονότα . Κι αν λάλησε, ακούσθηκε από το βάθος βραχνά, τα πράγματα τα λένε με το όνομά τους, παλληκάρια της φακής. Τι να κάνουν όμως, αφού βρίσκονται σε μόνιμη επιδοτούμενη αγρανάπαυση!!!!!!!

    ********

    Δεν είδαμε ούτε ακούσαμε, έστω και μια «πλαστική» καταδίκη των γεγονότων της ντροπής. Είδαμε όμως την αίθουσα διακοσμημένη με πλαστικά μπιχλιμπίδια, που στιγμάτισε ο κ. πρωθυπουργός.
    Η απορία μου είναι: Όταν αναφερόμενος στην αειφόρο ανάπτυξη ο κ. πρωθυπουργός είπε : Δεν φταίω εγώ για τα πλαστικά που υπάρχουν σε αυτή την αίθουσα.
    Τι να εννοούσε άραγε: Τα μη ζώντα και μερικά απο τα ζώντα ή μόνο τα μη ζώντα.
    Ο Γιώργος είναι πονηρός………..

    **************
    Με τη διαφορά ότι ο έρπων εκφασισμός της περιοχής από μια κίβδηλη ομάδα περιθωριακών ερυθροχιτώνων και μελανοχιτώνων δεν είναι πλαστικός. Είναι ορατός, με όποια μελλοντικά αποτελέσματα. Και τότε η ευθύνη θα βαρύνει αυτούς που την θάβουν για να μην τους καταλογισθεί πολιτικό κόστος!!!!!!!!!!!

    *************



    Αϊ ντε καρναβαλιστές μου να γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη με χαρά και ευτυχία, τα Θρακιώτικα καρναβάλια με τους στίχους του Σουρή.

    Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι ο κόσμος όλος
    κι απ’ τα πολλά πια τα σκατά μου πιάστηκε κι ο κώλος.
    Έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκατωθήκαμε.
    Απ΄τα σκατά γενίκανε και στα σκατά θα πάνε.
    Sirous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/2/11 00:40

    Ο κ. Δήμαρχος Κομοτηνής, δεν άκουσε δεν αφουγκράσθηκε δεν είδε, τα γεγονότα της Παρασκευής τα οποία για άλλη μια φορά ταπείνωσαν τη πόλη.
    Μα νομίζω ότι βρισκόταν στην αίθουσα του ξενοδοχείου.
    Από τον θεσμικό του ρόλο είναι ο οικοδεσπότης της πόλης, και είναι τιμή του δημάρχου και της πόλης να φιλοξενούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό της χώρας.
    Σεβόμαστε το σκεπτικό του που επανειλημμένα εξέφρασε ότι δεν θα παριστάνει τον εισαγγελέα,. (Για συγκεκριμένη περίπτωση το εξέφρασε ο κ. Δήμαρχος).
    Και οι δημότες δεν το επιθυμούν, οι δημότες όμως επιθυμούν ο Δήμαρχος Κομοτηνής να δημαρχεύει ώστε να προστατεύει τη πόλη και τους δημότες σε καταστάσεις που απειλούν την ειρηνική ζωή του Δήμου.
    Από ότι άκουσα σε συζητήσεις οι διατελέσαντες δήμαρχοι τα τελευταία χρόνια
    ( Στογιαννίδης, Παπαδριέλλης και Βαβατσικλής) σε ανάλογες περιπτώσεις πήραν θέση για να προστατέψουν τη πόλη και τους δημότες χωρίς να υπολογίσουν το πολιτικό κόστος.
    Αυτά κ. Δήμαρχε συγγνώμη για την ενόχληση με όλο το σεβασμό που σας έχω.
    Καληνύχτα, σας αφήνω γιατί παρακολουθώ στη ΝΕΤ το ντοκιμαντέρ με θέμα το διωγμό των Εβραίων από το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας., και θυμήθηκα τα προχθεσινά γεγονότα και τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008.

    «Προσωρινή» δημότισσας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/2/11 18:08

    Τα μέλη της ΝΕ επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης βρίσκονται σε κατάσταση μόνιμης επιδοτούμενης εγκέφαλο-ανάπαυσης. Μακάρι να βρισκόταν σε κατάσταση επιδοτούμενης αγρανάπαυσης, το κέρδος θα ήταν το χορταράκι.
    Άξιο απορίας είναι πως ακόμη τους ανέχεται ο Καρχιμάκης.
    Αν είχαν το γνώθι «σ΄αυτόν», για το τι συνέβη την Παρασκευή σε βάρος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου, ήδη θα είχαν παραιτηθεί, για λόγους ευθιξίας αναγνωρίζοντας τα αποδείγμενα πλέον ελαττωματικά προσόντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/2/11 18:40

    ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕ.ΠΑΣΟΚ;ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/2/11 00:02

    Δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται με το τρόπο αυτό ούτε να ζει κάτω από αδιέξοδα και μάλιστα τον πρωθυπουργό της χώρας πολύ δε περισσότερο του χαρακτήρα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου.
    Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να επισκέπτονται μια πόλη και πρέπει να τους υποδέχονται να τους φιλοξενούν και να τους σέβονται με αξιοπρέπεια.
    Αντί συνεπώς οι Κομοτηναίοι οικοδεσπότες να υποχωρήσουν και να υποτιμήσουν όλο και περισσότερο τον εαυτό τους, αντί να χάσουν τον έλεγχο και μαζί πιθανόν την θέση τους, υπήρχε μια διέξοδος:
    Να χειριστούν σωστά και αποτελεσματικά την κρίσιμη κατάσταση που διαμόρφωσαν τα γνωστά περιθωριακά στοιχεία της προηγούμενης Παρασκευής.
    Η φράση " βάζω τον δάκτυλο στον τύπο των ήλων " ακούγεται πλέον ρητορικά.
    Τα νύχια μου βάζω στις πληγές του συστήματος σας γιατί τις καρδιές σας τις έχετε τσιμεντώσει και μας κοκορεύεστε από το γυαλί της τηλεόρασης.
    Παλακίδα την έχετε κάνει την πολιτική.
    Ελαφρά τη καρδία και χωρίς κανένα δισταγμό γίνατε καταχραστές των ελπίδων μας . Βιαστές της αξιοπρέπειας μας. Υποτιμητές της νοημοσύνης μας σε βαθμό κακουργήματος. Και η βλάβη είναι ότι κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αν υπήρχαν και όσα έμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ24/2/11 16:55

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:
    Η κυβέρνηση εμπαίζει και αδιαφορεί για την τύχη των εργαζομένων στην ΕΝΚΛΩ

    Ερώτηση προς του Υπουργούς Οικονομικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλλεγύης, κατέθεσε ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης για τους εργαζομένους της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας.
    Σ’ αυτήν αναφέρονται τα εξής:
    ΘΕΜΑ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝ.ΚΛΩ»
    Ο όμιλος ΕΝ.ΚΛΩ., εξαιτίας αστοχιών και λανθασμένων επιλογών της προηγούμενης διοίκησής του, οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και κατά συνέπεια σε απόλυτο μαρασμό, εξωθώντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους. Ήταν ένα από τα χαρακτηριστικότερα και τραγικότερα παραδείγματα που άφησε πίσω της η σκανδαλώδης πολιτική του ΠΑΣΟΚ στο θέμα του Χρηματιστηρίου.
    Κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την αντιμετώπιση του ζητήματος με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρείται το ευρωπαϊκό δίκαιο περί ανταγωνισμού αλλά και να προστατεύονται και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Την περίοδο εκείνη επροτάθησαν και προς τους εργαζόμενους λύσεις που θα τους κατοχύρωναν, χωρίς να νοθεύεται ο ανταγωνισμός μέσα από προσωρινή απόλυση με οικονομική κάλυψή τους, εκκαθάριση, πώληση και επαναπρόσληψή τους, με τρόπο που θα καθιστούσε τις νέες βιομηχανίες βιώσιμες και τους έμπειρους εργαζόμενους οριστικά τακτοποιημένους. Σημειωτέον, ότι η λύση αυτή ήταν συμβατή με το Κοινοτικό Δίκαιο και λόγω της οικονομικής συγκυρίας υπήρχε και επιχειρηματικό ενδιαφέρον από τους ανταγωνιστές. Ταυτίζονταν δηλαδή το συμφέρον των εργαζομένων της επιχείρησης, του κλάδου και της τοπικής αγοράς.
    Θυμίζω ότι, την περίοδο εκείνη, ηγετικά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ ενθάρρυναν και καθοδηγούσαν τους εργαζόμενους σε άλλες κατευθύνσεις, εγκλωβίζοντάς τους σε μία αδιέξοδη πολιτική, με την υπόσχεση ότι όταν το κόμμα τους έρθει στην εξουσία θα λύσουν αυτομάτως όλα τους τα προβλήματα. Αυτό έπειθε τους εργαζόμενους να διεκδικούν όλα τα λεφτά να δοθούν προς τη νέα διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ24/2/11 16:55

    Η Κυβέρνηση της ΝΔ προσπάθησε, αξιοποιώντας την εγγύηση των 29 δις Ευρώ που έδωσε προς το τραπεζικό σύστημα να διασφαλίσει άμεση χρηματοδότηση 36 εκατ Ευρώ, ώστε να επαναλειτουργήσουν κάποιες βιώσιμες βιομηχανίες του Ομίλου. Η ΝΔ ό,τι της ζητήθηκε το έκανε πράξη, χωρίς να στρεβλώνει τον ανταγωνισμό και προστατεύοντας τους εργαζόμενους.
    Το ΠΑΣΟΚ, μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης, έσπευσε διά του Πρωθυπουργού και των αρμοδίων Υπουργών στην Κομοτηνή να υποσχεθεί οριστική επίλυση του ζητήματος στις 29/05/2010, με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου για το ποσό των 62 εκατ. Ευρώ. Τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και η αρμόδια Υπουργός δήλωναν ότι «το πρόβλημα της ΕΝ.ΚΛΩ. λύθηκε». Μερικούς μήνες αργότερα, ο νέος Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης που προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό δήλωνε άγνοια και ζητούσε χρόνο για να ενημερωθεί για το ζήτημα.
    Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τους εργαζόμενους, που έχουν περιέλθει σε απόγνωση, οι οποίες οδήγησαν μέχρι και τη χρήση βίας και χημικών. Η αγανάκτηση των εργαζομένων αλλά και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας δεν οφείλεται μόνο στην αδιαφορία ή στην αδυναμία της Κυβέρνησης να δώσει λύσεις. Οφείλεται κυρίως στον εμπαιγμό των ανθρώπων αυτών που εδώ και μήνες, αυτοί και οι οικογένειές τους, βιώνουν στιγμές εξαθλίωσης, απόγνωσης και απελπισίας και νιώθουν, παρόλαυτά, ότι η Κυβέρνηση διαρκώς τους κοροϊδεύει και τους υποτιμά.
    Ε Ρ Ω Τ Ω Ν Τ Α Ι
    Οι κ.κ. Υπουργοί
    Πώς προτίθεται η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το ζήτημα και πότε;
    Τι μέτρα θα λάβει ώστε να ξαναλειτουργήσουν τουλάχιστον οι βιώσιμες βιομηχανίες του Ομίλου;
    Πώς θα προστατεύσει και θα βοηθήσει τις εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων που δοκιμάζονται;
    Για ποιο λόγο οι ίδιοι πολιτικοί πρωταγωνιστές του ΠΑΣΟΚ, που πριν τις εκλογές ξεσήκωναν τους εργαζομένους και ισχυρίζονταν ότι «αν ήταν Κυβέρνηση θα έλυναν το θέμα σε μία εβδομάδα» τώρα τους χλευάζουν, τους περιφρονούν και τους κοροϊδεύουν;
    Δεν αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση ότι η έκρηξη της ανεργίας που προκαλείται στη Θράκη (επί μακρόν ανυπαρξία αναπτυξιακού νόμου, καθυστέρηση στην καταβολή του 12%, ανειλικρινής και μη ρεαλιστική αντιμετώπιση ζητημάτων, όπως αυτό της ΕΝ.ΚΛΩ κ.α.) οδηγεί στην δημογραφική απογύμνωσή της και άρα στον οριστικό μαρασμό της;
    Ο ερωτών Βουλευτής
    Ευριπίδης Στυλιανίδης
    Βουλευτής Ροδόπης ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/2/11 18:14

    Το Θράσος του Στυλιανίδη απύθμενο.Ο Λαναράς ήταν κολλητός του Καραμανλή, πήρε τα λεφτά και την έκανε.Αφήσανε την ΕΝΚΛΩ η ΝΔ στην τύχη της, την διέλυσε και μιλάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/2/11 19:39

    Πολύ γέλιο!!!! Πού τη θυμήθηκε την ΕΝΚΛΩ ο ΣΤυλιανίδης; Βέβαια φταίει και η ΝΕ ΠΑΣΟΚ με τη νερόβραστη ανακοίνωσή της. Τόσο φθάνουν τόσο γράφουν. Ρε η εποχή θέλει ευθείς και καθαρές κουβέντες!!! Ξυπνήστε!!! Ένας κωλοεπιχειρηματίας δικτυωμένος με την πανίσχυρη και φραγκάτη ΝΔ έκανε το κομμάτι του, χαντάκωσε την ΕΝΚΛΩ με τα παιχνίδια του και με την ΝΔ αμήχανη και αγχωμένη να παραδώσει αλλού το πρόβλημα, κατόρθωσε και ξέφυγε από τη φυλακή. Το ΠΑΣΟΚ μόλις ήρθε έπρεπε να την κλείσει και αν προλάβαινε να στείλει φυλακή και το Λαναρά. Ο Στυλιανίδης πάλι ξεδιάντροπος. Γιακουμάτος και Παναγιωτόπουλος και ΠΑπαθανασίου δεν του λένε τίποτα σαν ονόματα; Χειρίστηκαν τουλάχιστον 2 προγράμματα εξυγίανσης στην έδρα του και ξαναχαντακώθηκε η εταιρεία. έτσι δεν είναι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ; Η ερώτησή του είναι ευχολόγιο, πολιτική φλυαρία καφενείου και απλά εκμεταλλεύεται τον κοινωνικό αναβρασμό. Για την ουσία, τη σπατάλη των χρημάτων του ελληνικού λαού τσιμουδιά. Αντί να το βουλώνει για τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος θυμάται τον ... Αναπτυξιακό της ΝΔ. Τον συντάκτη του τον Αλογοσκούφη τον θυμάται κανένας Ευρυπίδη; Εσύ πού θυμήθηκες το έργο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/2/11 21:07

    Και μετά κάποιοι κατηγορούν τον Πεταλωτή ότι όλο για τη ΝΔ μιλάει. Καλά κάνει. Κάποιος πρέπει να το κάνει και να τη βάζει στη θέση της. Ε όχι και να ξυπνάει ο Στυλιάνίδης και να μιλάει για ανάπτυξη της Θράκης και ΕΝΚΛΩ... Μη τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί Γιώργο. Κυβέρνησαν την καλύτερη περίοδο της χώρας και τη διέλυσαν. Μεγέθυναν τα παραδοσιακά σκατά της χώρας και εκμηδένισαν τα με κόπο κερδισμένα καλά. Κτύπα τους Γιώργο Πεταλωτή γιατί ο κόσμος εύκολα παρασύρεται από τις σειρήνες... Δεν κοιτάμε μόνο την παραγωγή έργου (επίθεση) αλλά και το ξεμπρόστιασμα των ζόμπι που θέλουν να ξαναγυρίσουν στην εξουσία (άμυνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/2/11 21:29

    Για τον Θρακάρχη Στυλιανίδη που ... πονά για την ανάπτυξή της και ζητά ... 'στήριξη', πάντα χαριστική και με λεφτά άλλων χωρίς καμία προσωπική του συμβολή πέραν του ότι κάνει τον ... μεσίτη με το κέντρο (κατά άλλους τον νταβατζή - προστάτη), να του πω πόσο τυχερός είναι που δεν ανέλαβε πόστο δημόσιας έκθεσης. Διαβάστε τι πλάκα σπάει, πικρή πλάκα δεδομένης της κατάστασης ο Μπαρτζινόπουλος του εΘΝΟΥΣ με τον Μιχελάκη. Φυσικά ακριβώς τα ίδια ισχύουν για το γραμματέα προγράμματος της ΝΔ Στυλιανίδη. Απλά δεν του δίνει σημασία κανείς. Διαβάστε:

    Επειδή σχεδόν καθημερινά μας λέει και μας ξαναλέει ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για τις σωτήριες και θαυματουργές προτάσεις που έχει κάνει ο αρχηγός του, κι επειδή, ως προερχόμενος από τη δημοσιογραφία, θα συμφωνεί ότι τα στοιχεία είναι που μετράνε κι όχι οι μεγαλοστομίες, πολύ θα μ’ εξυπηρετούσε ο Γιάννης Μιχελάκης αν έμπαινε στον κόπο να μου στείλει:
    Πρώτον, αναλυτικό κατάλογο των μέτρων και των παρεμβάσεων που η εφαρμογή τους θα είχε καταστήσει δυνατό τον μηδενισμό του ελλείμματος μέσα σε δύο χρόνια, και μάλιστα χωρίς να υπάρξει περικοπή μισθών και συντάξεων.
    Δεύτερον, πλήρη κατάλογο των μέτρων, των οποίων η εφαρμογή θα αποτελέσει την αφετηρία για να βγει η οικονομία από την ύφεση και να περάσει στην ανάπτυξη, και ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας απόδοσης του κάθε μέτρου.
    Τρίτον, λεπτομερή κατάλογο των συγκεκριμένων περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου και των τρόπων με τους οποίους θα αξιοποιηθούν, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο επιδιωκόμενος στόχος και να προκύψουν μέσα σε δύο χρόνια τα 50 δισ. που απλόχερα μας υποσχέθηκε προ μηνών ο Αντ. Σαμαράς.
    Για να τον διευκολύνω, σπεύδω να καταγράψω τις δύο μόνο, απ’ όσο θυμάμαι, σαφείς και συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν κατατεθεί έως τώρα από τον αρχηγό της ΝΔ. Η πρώτη είναι η ορθότατη υπόδειξη, που υιοθετείται καθυστερημένα από την κυβέρνηση, για συμψηφισμό των φόρων και των άλλων οφειλών του Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με τους φόρους που εκείνοι οφείλουν να του καταβάλουν. Η δεύτερη είναι η γνωστή σαχλαμάρα για τόνωση της οικοδομής σε μια εποχή που υπάρχουν 200 χιλιάδες απούλητες κατοικίες, ο μέσος πολίτης δεν ξέρει ποια θα είναι η οικονομική του κατάσταση σε μερικούς μήνες και οι τράπεζες δανειοδοτούν με το σταγονόμετρο.
    Θέλω να ελπίζω ότι το αίτημά μου θα ικανοποιηθεί από τον μέχρι πρότινος δημοσιογράφο Μιχελάκη και άρα θα μπορέσω να εκτιμήσω ανάλογα την «επικαιροποίηση των προτάσεων Σαμαρά» όταν αυτή γίνει, όπως τον άκουσα να λέει, μέχρι το Πάσχα, αν και είναι γνωστό ότι οι αερολογίες και οι γενικολογίες δεν προσφέρονται για επικαιροποίηση. Θα περιμένω. Ελπίζω όχι άδικα.
    Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος
    bartzinopoulos@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/2/11 00:25

    Na pane ta melh ths N.E tou PASOK na voskhsoyn sthn aylh toy radiofwnikoy stathmoy!Tosa mosxaria k vodia poy xei kati tha vroyn!tha vroyn k toys synadelfoys toys ths N.D toy SYRIZAAAAAA toy laossssss k toy kke k alloys afoy aytoi einai(voskoyn kathimerina)san kalesmenoi!exoyn visma aytoi!ERT mia xaroymenh atmosfaira...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ την ανακοίνωση έβγαλε ή μόνος του για άλλη μια φορά ο Γραμματέας της? Για Κουίζ!!
    Αυτό που γνωρίζω εγώ , ότι ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός μπήκε απο την ''πίσω πόρτα'' του ξενοδοχείου αφού πρώτα του βρήκαν έναν λασπομένο χωματόδρομο στο Ρίζωμα.
    Αυτό σημαίνει επιτυχία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/2/11 11:49

    Δηλαδή ρε Τσουκαλά τι θα πρότεινες εσύ; Να μπει από μπροστά για να ακούει τις βωμολοχίες των στημένων; Για να βγουν πλάνα πολιτικά διαστρεβλωτικά με ΜΑΤ και αγανακτισμένους; Ο άνθρωπος ευγενής πολιτικός είναι. Δεν είναι κουτσαβάκι του λιμανιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ26/2/11 16:25

    Μιλάει κι ο Τσουκαλάς. Η βολεμένη ΑΔΕΔΥ. Δεν ντρεπεται. Ποιόν εκφράζει άραγε κι έχει το θράσος με καναδυό άλλους να μιλάει για εμάς τους δημοσίους υπαλλήλους. Εμείς Τσουκαλά κλπ καρεκλοκένταυροι θέλουμε να αλλάξει το Δημόσιο. Εσείς οι βολεμένοι "συνδικαλιστές" μπορείτε να λασπώνετε τον Πρωθυπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/2/11 17:06

    ΤΣΟΥΚΑΛΆΣ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/2/11 17:10

    Πώς διορίσθηκες Τσουκαλά για πες μας.Επειδή επιτέλους αλλάζει το σύστημα αντιδράτε ντεμεκ συνδικαλιστές.Εσύ δεν ήσουν στο γραφείο της Μανωλιά όταν το τότε ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΝΔ μετά θέριζαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/2/11 09:42

    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Κ. ΜΑΝΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ. ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΜΕΤΙΟΥ?? Η ΓΥΝΑΙΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?? ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ! ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/2/11 10:18

    Ηρεμα,ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...με τα πρασινα καλτσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/2/11 13:03

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΝΑΝΑ - ΑΜΠΑΤΖΙΑΝΗ.

    ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ.

    (ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος27/2/11 13:44

    San den ntrepesai tsoykala k oloi eseis..o gramateas oyte ena sxolio exei grapsei ap ayta.lamogia k an thes na xereis anwnyme na mh pianeis sto stoma soy oikogeneies oyte th gynaika toy manana poy einai axioprepestath k phge gia ligoys mhnes me mistho na mh pw....k epeidh eixe o giwrgos ta kakkala na katangeilei thn kokla efyge..froyta e froyta..edw k mhnes!2ptyxia k 2glwsses exei k mia zwh ap edw k apo kei..oyst den ntrepeste.oso gia ton grammatea exypnakia anwnyme epeidh einai antidhmarxos exei adeia ypoxrewtikh aney apodoxwn k den plhrwnete apo poythena pros to paron.as vgalete oloi ta perioysiaka sas na gelasoyme sth syngrish!toylaxiston gia ena pragma den mporei na kathgorhthei o grammateas glyftes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος1/3/11 10:32

    Παναγιωτη μπραβο.αντι να χτυπας αυτους που πρεπει χτυπας τον γραμματεα.δεν εχεις κα...λα βεβαια!α κ κατι αλλο υπερασπιστη των παντων(φτωχων κ αδυνατων).δουλεψε κ καμια φορα στη ζωη σου...αντε γιατι κουδουνια μας τα κανες.κ ενα τριτο ακομη-Αν ο καθε επικεφαλης καποιου οργανου μαζευε το οργανο σε καθε ανακοινωση καθε μερα επρεπε ναειχαν συναντηση!εξαλλου εσυ ξερεις γιατι ολα μπιζ μπιζε τα κανεις!ακομη κ τις εκλογες.ορθωσε το αναστημα σου εκει που πρεπει κ οχι σε εναν ανθρωπο που σε υπερασπιστηκε κ δημοσιως!ποσο λιγος εισαι....κ μη προκαλεσεις αλλη φορα γιατι πολυς κοσμος θα ασχοληθει μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.