11.2.11

Ανακοίνωση … ενοχής!

Συλλυπητήρια δήλωση για το θάνατο του πρώην προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ, εξέδωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Για όσους ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις, η δήλωση αυτή, χαρακτηρίζεται … ανακοίνωση ενοχής!
Σ’ αυτήν ο βουλευτής Ροδόπης αναφέρει πως «έδωσε (ο Έβερτ) ίσως περισσότερο από τον καθένα ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στην πολιτική ζωή στους νέους ανθρώπους και η γενιά μου τον ευχαριστεί για αυτό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του»!!!
Ο Μιλτιάδης Έβερτ και η οικογένεια του, δεν μιλούσαν με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη από το 1996! Όταν ο τελευταίος μέσα σ’ ένα βράδυ, παραμονές του συνεδρίου του κόμματος, μετακίνησε όλη την ΟΝΝΕΔ ώστε να ψηφίσει για πρόεδρο τον Κώστα Καραμανλή, «πουλώντας» τον πρόεδρο μέχρι εκείνη την στιγμή Μιλτιάδη Έβερτ.
Εκείνη την περίοδο ο Έβερτ είχε τρομερή αδυναμία στον Ευριπίδη. Ο Νίκος Μπάλιος μάλιστα, δεξί χέρι επί χρόνια του Μιλτιάδη Έβερτ, είχε μεσολαβήσει για το διδακτορικό του Στυλιανίδη, καθώς και για το στρατιωτικό του!
Την πρώτη φορά που ήταν υποψήφιος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (Σεπτέμβριος 1996), ήταν ακόμα φαντάρος και είχε 2 μήνες για να ολοκληρώσει την θητεία του! Το τηλεφώνημα του Νίκου Μπάλιου στο Υπουργείο Άμυνας είχε διευθετήσει το θέμα και ο Ευριπίδης μετά τις εκλογές, εξαγόρασε την θητεία του!
Και κάτι άλλο! Όταν ο Ευριπίδης γράφει για τον Έβερτ ότι «έδωσε ίσως περισσότερο από τον καθένα ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στην πολιτική ζωή στους νέους ανθρώπους», αυτός που ακολούθησε αυτή την στάση ζωής; Μήπως στις τελευταίες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές;

Γράφει ο «Γαλάζιος»

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/2/11 20:32

    Διαφωνώ με την ειρωνεία του "Γαλάζιου". Έδωσε πολλές ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης. Κάντε μια δημοσκόπηση στο ΤΡΑΜ ΑΕ και το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. Πρωθυπουργός βγαίνει!!!

    Μήπως δεν χρωστά την επαγγελματική του αποκατάσταση (και ΤΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!) στον Ευριπίση ο νέος νομικός Παναγιώτης Χαλβατζής; Ή ο Αντώνης Γραβάνης; Υπό προϋποθέσεις νέος θεωρείται και ο Κοτσάκης. Και ο Ιωαννάκης. Κοτζάμ δημάρχους τους έκανε!

    Μήπως νέα παιδιά δεν τακτοποιήθηκαν στην ΑΓΡΟΓΗ; Στις ειδικές υπηρεσίες του Υπουργείου ΠΑιδείας σε χαλαρές εργασίες γραφείου δεν μετακινήθηκαν ταλαίπωρες νοσηλεύτριες που σπάραζαν από την πίεση του νοσοκομείου; Πόσα παιδιά φιλοξενούνται στα ΠΡΟΚΑΤ των δημοτικών; Πόσοι φοιτητές των δύο νέων τμημάτων της Κομοτηνής σπουδάζουν εκεί χάρη στον ΣΤυλιανίδη. Κι αφήστε τον μίζερο αντιπρύτανη να διαμαρτύρεται ότι τέτοιες ξεφτιλισμένες ιδρύσεις εικονικων σχολών δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Ξέρεις πόσα παλικάρια από τη Ροδόπη έγιναν Πυροσβέστες, Ειδικοί Φρουροί, ΕΠΟΠ κτλ εξαιτίας του; ΝΕρό στο όνομά του πίνουν που έχουν φαγάκι να φάνε.

    Άδικος είσαι γαλάζιε ανταγωνιστή του Ευριπίδη μαζί του. Ξέρεις ρε πόσα βιβλία του έχει αφήσει παρακαταθήκη στη νέα γενιά για να μορφωθεί και να ξεστραβωθεί αυτός ο πολιτικοακαδημαϊκός γίγας; Το 'Σπάστε τη σιωπή' το ξέρεις; ΠΑντού έπρεπε να το διδάσκουν. ΜΑνιφέστο για τα νιάτα είναι!!!

    Για τον Ευρυπίδη πάντα οι ευκαιρίες και η προσφορά στη νέα γενιά ήταν το φόρτε του. Μην τον αδικείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.