13.1.11

Χωρίς πολιτικό μέλλον στο κόμμα της ΝΔ ο Αλέκος Κοντός!

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, φαίνεται να έχει λάβει οριστικές αποφάσεις για το πολιτικό μέλλον του βουλευτή Ξάνθης Αλέκου Κοντού! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας, το γεγονός της μη αξιοποίησης στα κομματικά όργανα είναι ένα ισχυρό μήνυμα προς τον πρώην υπουργό.
Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα τον θέσει οριστικά εκτός από την επόμενη εκλογική μάχη, με αποτέλεσμα να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής. Στην απόφαση του προέδρου έπαιξε ρόλο τόσο η εμπλοκή του πρώην υπουργού στην υπόθεση του Βατοπεδίου, όσο και η δικογραφία που παραπέμφθηκε στη Βουλή για κακοδιαχείριση 170 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Θήρας και Δασών (το Ταμείο των κυνηγών) με εμπλεκόμενο τον βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.