12.1.11

Περιοδεία των Οικολόγων Πράσινων στον Έβρο

Περιοδεία στο νομό Έβρου πραγματοποίησαν την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011, εκ μέρους των Οικολόγων Πρασίνων, η εκπρόσωπος Τύπου Ελεάννα Ιωαννίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Μακρής και οι Νίκος Μυλωνάς και Γιώργος Πασχαλίδης.
Η αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων επισκέφθηκε το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών, «Φυλάκιο», στην Ορεστιάδα και είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Λαζόπουλο, Πρόεδρο του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου όπου διενεργούνται οι νεκροψίες των άτυχων μεταναστών που χάνουν τη ζωή τους στα σύνορα. Λίγο αργότερα έδωσαν συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, ενώ το απόγευμα είχαν συναντήσεις για περιβαλλοντικά θέματα με την Οικολογική Εταιρεία Έβρου και τον Πρόεδρο του «Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου», Γιώργο Δεμερίδη. Στη συνέχεια συμμετείχαν στη συνέλευση των βιοκαλλιεργητών του Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.