15.12.10

Διαδηλωτές χτυπήσανε τον πρώην υπουργό Κωστή Χατζηδάκη

Ένταση δημιουργήθηκε στην οδό Πανεπιστημίου, όταν ο πρώην υπουργός της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, προπηλακίστηκε από διαδηλωτές, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία που διοργάνωσαν για την απεργία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα. Χρειάστηκε να τον φυγαδεύσει μια διμοιρία αστυνομικών, για να τον γλυτώσει από το πλήθος. Άρχισαν να ξεφεύγουν τα πράγματα…


Δείτε κι άλλες φωτογραφίες, εδώ...

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/12/10 19:20

    Κακοκαλύτερα διαγεγραμμένος από τον "αρχηγό",
    παρά γ@μημένος και δαρμένος, από το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν ούτως ή άλλως ξεφύγει μερικοί. Τώρα θα ξεφύγουν όλοι. Και όταν ξεφεύγουν όλοι, οι ισχυροί είναι πλέον αυτοί που έχουν την αριθμητικοί υπεροχή κι όχι κανείς άλλος. Όσο για τους λίγους...

    ... βοήθειά τους!

    Μερικοί δεν διαβάζουν ιστορία, μου φαίνεται. Νομίζουν ότι επειδή είναι... καραφλοί, οι... ινδιάνοι δεν θα τους πάρουν το scalp.

    Ινδιάνικη αιώρα που τους κούναγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέθηκαν σ' αυτόν που είχε ψηφίσει κατά του "Μνημονίου" και μόλις είχε καταψηφίσει το "Πολυνομοσχέδιο" του εργασιακού μεσαίωνα, της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.