20.12.10

Μάγκας ότι κι αν λένε μερικοί! Δεν δέχεται τον Αμερικανό πρέσβη στη χώρα του!


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέψει την είσοδο στη χώρα του νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ Λάρι Πάλμερ, τον οποίο κατηγόρησε για «έλλειψη σεβασμού» απέναντι στην κυβέρνησή του. «Ο κ. Πάλμερ δεν θα έλθει εδώ», δήλωσε ο Τσάβες σε συνάντηση με νέα μέλη του κυβερνώντος Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας. «Εάν έλθει θα πρέπει να τον σταματήσουμε στο διεθνές αεροδρόμιο της Μαϊκετία. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολας Μαντούρο θα του προσφέρει ένα καφέ εκ μέρους μου και ύστερα άντε γειά. Δεν μπορεί να εισέλθει στη χώρα αυτή», πρόσθεσε ο Ούγκο Τσάβες. Το μόνο που μένει βέβαια είναι να δούμε να πραγματοποιεί … την πρόσκληση για καφέ ο Τσάβες!

2 σχόλια:

  1. Το σιγουρο είναι οτι οσο κυβερναει αυτος ο ανθρωπος εκει καποιοι ανθρωποι και παιδια εχουν δει βελτιωση στην υγεια τη παιδεια τη στεγαση τη διατροφη τους.
    Οχι σαν τους δικους μας που υποσχονται φτωχεια, εξαθλιωση και υποβαθμιση και ο κοσμος τους ανεχεται επειδη ειναι λεει "ρεαλιστες" και "σωτηρες της καταστροφης".
    Ο κοσμος να κοιταξει τη τσεπη του όχι τα καναλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μάγκας γι' αυτό. Μάγκας είναι γιατί βγάζει τα πετρέλαια σε τρομερό κόστος από μεγάλα βάθη.

    Πως θα το κάνουμε κι εμείς αυτό στο Ιόνιο, το οποίο έχει ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ???

    Θα μου πείτε τώρα: Άσε ρε να μάθουμε να περπατάμε πριν... πηδήξουμε!

    Και θα 'χετε και δίκιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.