20.12.10

Επισκέψεις αγάπης στα προνοιακά ιδρύματα από τους Μηνόπουλο, Γιαννακίδη και Δαμιανίδη

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης Έβρου Γιώργος Μηνόπουλος και οι νεοεκλεγμένοι, Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης και Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, στα Ειδικά Σχολεία του νομού, στο Σύλλογο Μέριμνας Παιδιών με Νοητική Στέρηση «Άγιοι Θεόδωροι» και στο Γηροκομείο της Κομοτηνής.

Σκοπός των επισκέψεων τους, εκτός του να ευχηθούν για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων στο προσωπικό, στους φιλοξενούμενους και στα μέλη των σωματείων, ήταν και η ανταλλαγή δώρων. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής, οι μαθητές έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους καλεσμένους, τους έδειξαν τα χειροτεχνήματα και τις ζωγραφιές τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και δέχθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση τα δώρα που τους έκαναν οι θεσμικοί φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.