5.12.10

Αγνοείται 60χρονος στη λίμνη Μητρικού της Ροδόπης

Με υποθερμία και σε κατάσταση σοκ βρέθηκε το πρωί ένα από τα δύο άτομα, που αγνοούνταν από το Σάββατο το βράδυ, στη λίμνη Μητρικού Ροδόπης, όπου είχαν μεταβεί για ψάρεμα με φουσκωτή βάρκα. Πρόκειται για νεαρό άνδρα 42 χρονών, ο οποίος εντοπίστηκε σε δρόμο δίπλα στη λίμνη από άνδρες της ΕΜΑΚ, που διενεργούσαν έρευνες, και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Κομοτηνής.
Αγνοείται 60χρονος στη λίμνη Μητρικού της Ροδόπης
Ο δεύτερος άνδρας 60 χρονών, εξακολουθεί να αγνοείται. Σύμφωνα με μαρτυρία του νεαρού, τα δύο άτομα έπεσαν στη λίμνη, όταν αναποδογύρισε η βάρκα στην οποία επέβαιναν. Να σημειωθεί ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα συνεχίζονται.
Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες, εδώ…
Οι φωτογραφίες είναι του Αντινομάρχη Ροδόπης Κώστα Κατσιμίγα, και του Γιάννη Νακούση τους οποίους και ευχαριστούμε για την παραχώρηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.