18.11.10

Καταποντισμός του Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Ροδόπη! Με τέτοια ποσοστά ούτε βουλευτής θα βγει ξανά

Λαλίστατος αποδείχτηκε την προεκλογική περίοδο ο γραμματέας προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, όμως στις πάμπολλες τηλεοπτικές εμφανίσεις του απέφυγε να πει το παραμικρό για την ηχηρή σφαλιάρα που εισέπραξε στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην εκλογική του περιφέρεια.

Ο «γαλάζιος» δήμαρχος Κομοτηνής, Δημήτρης Κοτσάκης, συγκέντρωσε μόλις το 39% ενώ ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πετρίδης, εκτινάχθηκε στο 61%. Αλλά και για την Περιφέρεια ο «γαλάζιος» Γιώργος Παυλίδης συγκέντρωσε στη Ροδόπη μόλις 30,6% έναντι 56,35% (στον α’ γύρο) του υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ Άρη Γιαννακίδη.
Έχει ενδιαφέρον ότι τα ποσοστά αυτά είναι μικρότερα από εκείνα που πήρε η ΝΔ στις εκλογές του 2009. Στον νομό είχε πάρει ποσοστό 34,5%, ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει μικρότερο από το 2009 ποσοστό (53,7%). Ο ίδιος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με τέτοια ποσοστά θα κινδύνευε να μην εκλεγεί βουλευτής όπως είχε γίνει στο παρελθόν. Έτσι, μετά την ήττα σε Περιφέρεια και Δήμο Κομοτηνής, το αποτέλεσμα είναι συντριπτικό, ιδιαίτερα για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, που θα στερήσει στον ίδιο, άλλου είδους προσβάσεις και εξυπηρετήσεις συνεργατών και «ημετέρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.