29.11.10

Οι ΗΠΑ δεν παίζονται … στην μ@λ%^&ία!

Ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωσή του για τις «διαρροές» του WikiLeaks, τονίζει πως «τέτοιου είδους αποκαλύψεις θέτουν σε κίνδυνο τους διπλωμάτες μας, το προσωπικό των υπηρεσιών πληροφοριών και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που βοηθούν τις ΗΠΑ στην προώθηση της Δημοκρατίας και της διαφανούς διακυβέρνησης». Αν είναι έτσι … δώστε μας έγγραφα να διαρρεύσουμε κι εμείς ρε παιδιά!!!

1 σχόλιο:

  1. Κοίτα να δεις: οι ΗΠΑ έχουν δίκιο. Υπάρχουν operatives εκεί έξω που δεν είναι... Πρόεδροι, αλλά δουλεύουν για κάποιες πεποιθήσεις και ιδανικά.

    Το να την μπει κανείς στις ΗΠΑ και να στοχεύσει αυτούς (έστω εκ παραδρομής) αντί του κατεστημένου των ΗΠΑ, δεν είναι ίδιον έξυπνου ανθρώπου. Γιατί:
    1. Όταν κόψεις ένα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας, φυτρώνουν 2, και σίγουρα δεν χτυπάς την καρδιά, αλλά τον ριψοκίνδυνο με την ιδεολογία και το μισθό των τρεις κι εξήντα.
    2. Κάνεις εχθρό έναν πιο επικύνδυνο άνθρωπο για τη σωματική σου ακεραιότητα, από τον ίδιο τον Πρόεδρο.

    Τι σ' έπιασε? Ακόμη και τα ζώα, θεωρούν minimum το ένστικτο της αυτοσυντήρησης...

    Και οι ΗΠΑ έχουν παντού μάτια. Μας βλέπουν. Κι εμένα, κι εσένα. Και θα 'ταν καλά η Ευρωπαϊκή παράγκα να γίνει κάποτε... replica, αλλιώς-με τη μαλακία που τη δέρνει, για να χρησιμοποιήσω τη δική σου έκφραση- δεν πάει μακριά.

    Ως τότε (ας έρθει η ώρα, αμήν!) cool down, mate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.