22.11.10

Οι Θρακιώτες που παραβρέθηκαν στην διακήρυξη του κόμματος της Ντόρας!

Έχουμε κάποιες πληροφορίες, αλλά περιμένουμε να τις διασταυρώσουμε πρώτα. Αρκετοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών στην «πρώτη» του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη την Κυριακή στην Αθήνα. Όλοι τους μέχρι πρότινος κομματικά στελέχη της ΝΔ!!! Μόλις διασταυρώσουμε τις πληροφορίες, θα σας ανακοινώσουμε ονόματα. Γι’ αυτούς που είμαστε πάντως σίγουροι, είναι αυτοί που φαινόταν καθαρά σε όλη την διάρκεια του βίντεο της ομιλίας.

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ στην Ροδόπη Αχμέτ Ιλχάν, την αντιδήμαρχο Κομοτηνής Μάγδα Γιαμουστάρη, τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Βασίλη Αμπαρτζίδη, καθώς και την πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Έβρου Έμυ Κασιμάτη, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις εικόνες!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/11/10 20:35

    Ο ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ.Η ΝΔ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.20% ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.Η ΓΙΑΜΟΥΣΤΑΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε/η φαίνεσαι αρκετά ενημερωμένος/η. Θέλω να μου πεις αν ο γκουρού της γνώσης και των οικονομικών στην Ροδόπη, Χρήστος Μέτιος, θα αναλάβει πόστο και ρόλο στην "Δημοκρατική Συμμαχία" της Ντόρας Μπακογιάννη! Αν όχι προτείνω στο κόμμα σας, να αναλάβει την ύδρευση και την αποχέτευση. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυρα Λεμονιά23/11/10 09:04

    Δαιμων Δαμιανε ορμα!
    Ευκαιρία είναι λαμόγιο!
    Νεος πολιτικός χώρος δημιουργείται, νέος κι ωραίος (πολιτικά) κι εσυ, θαχει ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.