22.11.10

Τα γεγονότα τον διέψευσαν και θα τον διαψεύσουν ξανά!!!

Δελτίο τύπου, με το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι απέστειλε επιστολή στην Ρηγίλλης με την οποία εξηγεί τους λόγους της ήττας, εξέδωσε ο Γιώργος Παυλίδης. Στο ίδιο δελτίο τύπου αναφέρεται και στο ιστολόγιο μας, όπου τονίζει ότι σκοπός μας είναι «…να διαβάλλουν, να στρέψουν αλλού την κοινή γνώμη μετά τις τελευταίες εκλογές. Η αλήθεια δεν κρύβεται, ούτε με ψέματα, ούτε με κατασκευασμένες ειδήσεις. Το συγκεκριμένο blog λειτουργεί συστηματικά και προσχεδιασμένα εναντίον μας…».

Προσέξτε αγαπητέ κύριε Παυλίδη! Η πληροφορία για την επιστολή σας, είναι απόλυτα διασταυρωμένη! Θυμηθείτε όμως, ότι και στις 16 Ιουλίου, όταν ανακοινώσαμε πρώτοι απ’ όλους την υποψηφιότητα σας (διαβάστε εδώ ή κάντε κλικ στην εικόνα), εσείς μας επιτεθήκατε και διαψεύσατε πάλι την είδηση!!! Αποτέλεσμα;;; Να χάσετε έναν σημαντικό σας συνεργάτη και να διαψευστείτε μέσα σε 30 μέρες!!! Λέτε να γίνει πάλι το ίδιο; Πάντως στην Αθήνα θα πάτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.