24.11.10

Οι Εβρίτες που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη της «Δημοκρατικής Συμμαχίας»

Την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010 κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η Ιδρυτική Διακήρυξη του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία υπογράφτηκε από 3.507 πολίτες. Μέσα σ’ αυτούς βρίσκονται και αρκετοί από το γειτονικό νομό Έβρου! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έβρος είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της Θράκης, με τους περισσότερους προς το παρόν συμμετέχοντες στην «Δημοκρατική Συμμαχία». Τα ονόματα που «αλιεύσαμε» είναι τα εξής:
Μίμης Τσιακίρης, Δέσποινα – Πέπη Μπουρουτζίδου, Γιώργος Τασιούλης, Τόλης Τσιακίρης, Έμυ Κασιμάτη και Ευγενία Κιλέτση.
Να σημειωθεί ότι τα ονόματα που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη θα δημοσιοποιηθούν σύντομα στο διαδίκτυο.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/11/10 21:23

    Piazza del popolo, αν θέλετε σας παρακαλώ να αναρτήσετε την παρακάτω ανάρτηση, για την επιμόρφωση των εκπροσώπων της ΤΑ στη Ροδόπη.
    Όταν υπάρχει θέληση και εργατικότητα δεν υπάρχουν εμπόδια, γίνονται τα πάντα, το χρήμα είναι βοηθητικός μοχλός ανάπτυξης για τον Πρόεδρο της ορεινής Κοινότητας της Ανάβρας στη Μαγνησία.
    Η οργάνωση της Κοινότητας της Ανάβρας στη Μαγνησία, είναι περίπου η αντίστοιχη της Κοινότητας Marinalenda στην Ανδαλουσία της Ισπανίας.
    Dany



    Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

    ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΡΑΣ...

    Από το http://www.exormisi.gr/
    ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ;
    Αφορά την, πρότυπη πλέον, κοινότητα Ανάβρας

    Share on Facebook Αναρτήθηκε από press-gr στις 8:00:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς PIAZZA del POPOLO:

    Σήμερα έμαθα από το blog σας πως είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κινήματος ''Δημοκρατική Συμμαχια'' της κας Ντόρας Μπακογιάννη στον Έβρο. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν αποτελώ ιδρυτικό μέλος του κινήματος ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ'' της κας Ντόρας Μπακογιάννη στον Έβρο, ούτε έχω υπογράψει ποτέ την ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος της''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ''.
    Προς αποφυγη παρεξηγήσεων και για την αποτροπή διάδοσης αναληθών ειδήσεων στους πολιτες, οφείλω να σας ενημερώσω ότι η είδηση που δημοσιεύτηκε σήμερα και αφορα το ονομα μου είναι απολύτως αναληθης και δεν αποτελώ ιδρυτικο μέλος στον Έβρο του κινήματος ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ'' της κας Ντόρας Μπακογιάννη. Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε το σχετικο κείμενο.

    Με εκτίμηση Ευγενία Κιλέτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.