3.11.10

Μήνυμα της Αφροδίτης Καρελιάδου για τις δημοτικές εκλογές

Αγαπητοί συνδημότες,
Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, από την μέχρι σήμερα πορεία μου στη ζωή έμαθα πως τίποτα στον κόσμο δεν χαρίζεται και πως όλα κατακτώνται με κόπο και επιμονή, πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, αρκεί να το πιστέψεις και να αγωνιστείς γι’αυτό.
Δέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Πετρίδη να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», γνωρίζοντας πως έχω και τη δύναμη και τη διάθεση να αγωνιστώ προκειμένου να γίνουν πράξη αυτά που όλοι ονειρευόμαστε για το Δήμο μας.
Με την επιστημονική κατάρτιση και την πείρα του οικονομολόγου, να αγωνιστώ για την βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας, για την τόνωση της απασχόλησης και την στήριξη της επιχειρηματικότητας με την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών πόρων.
Με την ευαισθησία και τη δημιουργικότητα της γυναίκας, να αγωνιστώ για ένα Δήμο που θα διακρίνεται για την ομορφιά, την καθαριότητα, τη ζεστασιά και τη φιλοξενία του, που θα κάνει υπερήφανο κάθε δημότη του και θα εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη του.
Με τη φαντασία και το δυναμισμό της νεολαίας, να αγωνιστώ για την ανάπτυξη και τη πρόοδο, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανανέωση, πάντα με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση.
Με τη γνώση και την εμπειρία της μετανάστευσης, να αγωνιστώ για την αρμονική ενσωμάτωση και την πρόσβαση στην απασχόληση, για την εξάλειψη κάθε μορφής διακρίσεων και τη γεφύρωση του κοινωνικού χάσματος, για την ανάδειξη των πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων του τόπου και τη διασύνδεση του Δήμου με εστίες Απόδημου Ελληνισμού.
Στις 7 Νοεμβρίου 2010 ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο εμπιστοσύνης σας, για να ανοίξουμε ΜΑΖΙ νέους ορίζοντες!!!
Με εκτίμηση, Αφροδίτη Καρελιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.