7.10.10

Το πρώτο τηλεοπτικό debate των υποψηφίων δημάρχων Κομοτηνής


Σήμερα το βράδυ στις 10, ζωντανά από το studio της Κομοτηνής, η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και η εκπομπή Terra Incognita θα φιλοξενήσουν όλους τους υποψηφίους δημάρχους της Κομοτηνής. Ο δημοσιογράφος Σάκης Αντωνίου θα είναι συντονιστής και οι Δημήτρης Κοτσάκης, Γιώργος Πετρίδης, Σταμάτης Μαρούδας, Νίκος Φακιρίδης και Νεκτάριος Δαπέργολας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πρώτο τηλεοπτικό debate των φετινών εκλογών.
Να σημειωθεί ότι από την εκπομπή θα απουσιάσει η υποψήφια δήμαρχος Σιμπέλ Μουσταφάογλου, λόγω πένθους για το θάνατο του πατέρα της!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/10/10 00:20

    Σε πολύ χαμηλό επίπεδο διεξήχθη η συζήτηση των πέντε υποψηφίων δημάρχων του δήμου Κομοτηνής.
    Ακούσθηκαν τα τετριμμένα που τα ακούμε για χρόνια, δεν αναδείχθηκαν τα χρονίζοντα προβλήματα γιατί δεν ειπώθηκε η αλήθεια, δεν ακούσθηκαν προτάσεις για τις προοπτικές αυτής της πόλης. Με υποψηφίους δημάρχους χωρίς όραμα για μετά το 2010, η πόλης δεν έχει προοπτικές για το μέλλον.
    Κανένας δεν τους εμπόδισε να λύσουν το κυκλοφοριακό, να αναπλάσουν το ιστορικό κέντρο, να φροντίσουν για την υγεία των πολιτών να…….να κάνουν τόσα πολλά πράγματα, που δεν μπόρεσαν να κάνουν, γιατί τους φταίει ο απροσάρμοστος εαυτός τους.
    Τους κυνηγούν τα γεγονότα αντί να τα προλαμβάνουν.
    Η εσωστρέφεια στο αποκορύφωμά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.