16.10.10

Ούτε ο καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο! Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Στέλιου Χατζηευαγγέλου

Σε μια μεγαλειώδη, πολυπληθή, γεμάτη πάθος και ενθουσιασμό συγκέντρωση, ο Δήμαρχος Τοπείρου, Στέλιος Χατζηευαγγέλου, εγκαινίασε το Εκλογικό του Κέντρο και παρουσίασε τους 75 υποψήφιους συμβούλους του. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στον απολογισμό της τετραετίας που πέρασε, στο πρόγραμμα του συνδυασμού του και στο όραμά του για τον δήμο στη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του «Καλλικράτη».

Τίμησαν τα εγκαίνια με την παρουσία τους, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν, ο Δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Αγγά, ο υποψήφιος ντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Χρίστος Πούλιος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης, ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέας Τσαρτσάρας και πολλοί υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Νομού.
Δείτε σε βίντεο την ομιλία του Στέλιου Χατζηευαγγέλου, εδώ!
Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια, εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.