29.10.10

Έρευνα της ΕΕ για παράνομες κρατικές ενισχύσεις στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία


Οι αρχές ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσαν την Τετάρτη την έναρξη ενδελεχούς έρευνας για παράνομη κρατική βοήθεια προς την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία και τις πιστώτριες τράπεζές της. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέφρασε ανησυχίες πώς η εταιρία ελάμβανε επανειλημμένα κρατική βοήθεια, κάτι που πιθανόν να αντιβαίνει στην κοινοτική νομοθεσία, από το 2007.
«Οι κυβερνήσεις δικαιούνται να χορηγούν βοήθεια σε εταιρίες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, υπό την προϋπόθεση ότι σέβονται τους κανόνες της ΕΕ περί κρατικών ενισχύσεων», δήλωσε ο Επίτροπος της ΕΕ για θέματα ανταγωνισμού Joaquin Almunia σε ανακοίνωση. Η Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία αντιμετωπίζει προβλήματα τουλάχιστον από το 2004, σύμφωνα με την ανακοίνωση, και παράνομη κρατική βοήθεια ενδέχεται να έχουν λάβει και οι πιστώτριες τράπεζές της.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/10 02:37

    μπορει το προβλημα μας να λυθει ,μπορει και οχι...το μονο σιγουρο οτι ΟΛΟΙ εμεις πηραμε ενα μαθημα ζωης,ενα μαθημα για το αν πρεπει να πιστευουμε οτι μας λενε,για το ποσο νοιαζονται για τα προβληματα του κοσμακη,και να ξερουμε οτι το παλεψαμε εχοντας εξαντλησει καθε περιθωριο,αντοχη, & αξιοπρεπεια...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/10 22:30

    OI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ. ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.