3.9.10

Το γινάτι βγάζει μάτι! Θρύψαλα η ΝΔ στην Ξάνθη!

Υπέβαλε προφορικά την παραίτησή του, από υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων, ο αντινομάρχης και μέχρι πρότινος δεξί χέρι του Νομάρχη Ξάνθης, Δημήτρης Γαλανόπουλος, αφήνοντας σοβαρές αιχμές κατά του Γιώργου Παυλίδη, λέγοντας «όχι μόνο δεν με βοηθάνε, αλλά με πολεμάνε. Βρίσκω παντού κλειστές πόρτες, γιατί πρόλαβαν άλλοι να τις κλείσουν». Την παραίτησή του την ανακοίνωσε στην χθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, όπου προσκεκλημένοι ήταν όσοι έχουν το χρίσμα της ΝΔ, σε μια προσπάθεια να δοθεί περισσότερη βαρύτητα στους Δήμους, καθώς το ζήτημα των Περιφερειακών εκλογών θεωρείται ήδη χαμένο.
Φαίνεται όμως πως ο «ανεξάρτητος» υποψήφιος -με το χρίσμα της ΝΔ- Περιφερειάρχης, δεν συγχωρεί και δεν ξεχνά την επιστολή παραίτησης Γαλανόπουλου εναντίον του!!! Τα πράγματα όμως έγιναν χειρότερα πλέον και όπως όλα δείχνουν θα ζητηθεί από την Εύα Τσακίρη να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Γαλανόπουλο.
Να σας θυμίσουμε την επιστολή παραίτησης από Αντινομάρχη του Δημήτρη Γαλανόπουλου, προς τον Νομάρχη Ξάνθης:
«Αγαπητέ Νομάρχη,
Με την παρούσα επιστολή σας κάνω γνωστό, ότι επιθυμώ να παραιτηθώ από την θέση και τα καθήκοντα του Αντινομάρχη από 16-7-2010, για λόγους που ντρέπομαι να αναφέρω. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε θεωρητικά, να μου αναθέσετε τα καθήκοντα του Αντινομάρχη από 1-1-2009 έως και σήμερα, αλλά λυπάμαι που αποδέχτηκα γιατί δεν το αξίζετε.
Με τιμή
Δημήτρης Γαλανόπουλος
Αντινομάρχης Ξάνθης».
ΥΓ: Δεν ξέρουμε προς το παρόν πόση σημασία έχει, αλλά Παυλίδης και οι πρώην Δήμαρχοι Τσακίρη και Ζλάτκος που προέρχονται από τον συνενωμένο δήμο Αβδήρων, στήριξαν Μπακογιάννη. Τυχαίο; Δε νομίζω!...

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/9/10 21:47

    H nd exei sbysei sthn perifereia anatolikhs makedonias kai thrakhs. tpt omws den exei teleiwsei an fygei o Arhs apo to paixnidi h' paei gia aneksarthtos. Na to skeftontai oloi autoi pou balthhkane na ton fane mpampesika . Allakste gnwmh gia ton arh prin na einai arga!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/10 23:07

    Θα ήθελα να ήξερα, αν τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή τα λέτε για να τα πείτε. Χαμένο παιχνίδι είναι οι εκλογές για το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.Μετά από τόση ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί από τον λιγο καιρό που κυβερνά το πασοκ,θα έπρεπε να μας διακρίνει μεγάλος μαζοχισμός για να τους προτιμήσουμε και στην περιφέρεια. Άντε γιατί πολλά μας τα είπατε κι εσείς του πασοκ.Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/9/10 23:21

    SXETIKA ME TON GALANOPOULO, "THS KONTHS PS*LHS THS FTAINE OI TRIXES" OPWS EGRAPSE ALLOS FILOS SE PROHGOUMENO SXOLIO.

    PIAZZA DE PASOKOLAMOGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/9/10 23:49

    Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο για τον Γαλανόπουλο κι έχω να προσθέσω κάτι που χαρακτηρίζει απόλυτα τον κ. Γαλανόπουλο: χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.