30.8.10

Στην δημοσκόπηση θα παιχτεί η υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια;

Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να «θεοποίησαν» σχετικά πρόσφατα, ακόμα και με καταστατική πρόβλεψη (άρθρο 51), τη διαδικασία των προκριματικών εκλογών για την επιλογή των υποψήφιων δημάρχων, αλλά το νέο «φρούτο» που φαίνεται ότι προτιμάται, είναι οι δημοσκοπήσεις – κοινώς, τα γκάλοπ!

Είναι τόση η φόρα που πήραν οι αρμόδιοι της Ιπποκράτους, που οι δημοσκοπήσεις θα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή 3-4 περιφερειαρχών, μεταξύ τους και η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η εταιρία METRON ANALYSIS βρίσκεται από το σαββατοκύριακο στην Θράκη και έχει ξεκινήσει δημοσκόπηση, στην οποία «μετριέται» ... ο Γιώργος Παυλίδης με τους Νομάρχη Ροδόπης Άρη Γιαννακίδη, βουλευτή Καβάλας Μιχάλη Τιμοσίδη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή! Νεότερα σύντομα…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/10 12:47

    ΔΥΟ ...ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΕΣ:
    1.- ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?????????
    2.- ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ?????????
    ΚΑΙ .....
    ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΦΑΝΕ ΤΗ ΠΑΠΑΡΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΟΥΝ "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ"???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/10 14:38

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ.

    PIAZZA DEL PASOKOLO + ΚΡΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ = LFE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/8/10 04:04

    http://fonirodopis.gr/press/?p=17599#more-17599 Autoi sfazontai metaxy toys kai o enas vrizei ton allon, ti dhmoskophseis kai xazomares... na kanei mia apo aytes tis egkyres notheymenes dhmoskophseis toy to Piazza den pasokolo! AS KANOUME TA PRAGMATA APLA! na mas pei to piazza den pasokolo poios tha nai o ypopshfios!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.