11.9.10

Οι αντιεξουσιαστές στην … εξουσία!!!

Οι αντιεξουσιαστές στην ... εξουσία!
Έτσι για να γελάσουμε και λίγο, καθώς όσο περνάει η ώρα στην Θεσσαλονίκη η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει! Πριν λίγο στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος δέχθηκε επίθεση με γροθιές, έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», όπου κατέληξε η πορεία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων-φορτηγών. Άγνωστοι αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών και του επιτέθηκαν, την ώρα που έμπαινε στο ξενοδοχείο. Επειδή ήμασταν παρών στο περιστατικό, οι διαδηλωτές την ώρα της «επίθεσης» αποκαλούσαν τον Κωνσταντίνο Μίχαλο «καπιταλιστικό γουρούνι», ενώ του θύμιζαν τον ρόλο του πατέρα του την περίοδο της Χούντας! Για όσους δεν γνωρίζουν ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, είναι γιος του βιομήχανου Χρίστου Μίχαλου, ο οποίος ήταν υφυπουργός παρά το πρωθυπουργώ της δικτατορίας, καθόλη μάλιστα τη διάρκεια της επταετίας!
Σχολιάζει το «Βαθύ ΠΑΣΟΚ», ενώ σχεδιάζει άλλος!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/9/10 17:04

    Τα πράσινα παπούτσια, «πειστήρια», ενοχής για τον φοιτητή,
    Ο Ψωμιάδης εμπορεύεται παντόφλες,
    Τι θυμήθηκα ο μακάκας για την Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/10 17:27

    Ο τελευταίος που εκτόξευσε παπούτσι είναι ο Σταύρος Βιτάλης από το Μανδαλο του Νομού Πέλλας, εναντίον του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου.Πατέρας 3 ανήλικων παιδιών και σύζυγος εκπαιδευτικού ανάπηρων παιδιών.

    *********
    Ο προτελευταίος που εκτόξευσε παπούτσι και έγινε είδηση ήταν ο Αμπντούλ Αχάντ Γιαν, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που πέταξε το παπούτσι εναντίον του πρωθυπουργού του Ινδικού Κασμίρ Ομαρ Αμπντάλα στη διάρκεια τελετής για την ανεξαρτησία της Ινδίας στις 15 Αυγούστου.

    *********
    Ο ιρακινός δημοσιογράφος Μουντάνταρ αλ Ζέιντι είναι ο πρώτος που ρίχνει το παπούτσι του σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον του προέδρου Μπους στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 14 Δεκεμβρίου 2008 στη Βαγδάτη
    Για λίγες ημέρες ήταν διάσημος σ΄ όλο τον κόσμο- ένας δημοσιογράφος της ιρακινής τηλεόρασης που έγινε ήρωας εκατομμυρίων ανθρώπων όταν πέταξε τα παπούτσια του στο κεφάλι του προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και τον αποκάλεσε σκύλο.. Ομως έχει αφήσει πίσω του μια κληρονομιά η οποία διαρκεί, προς μεγάλη απογοήτευση των παγκόσμιων ηγετών και των σωματοφυλάκων τους.

    **********

    Η εκτόξευση παπουτσιού είναι επίθεση και χιούμορ μαζί, βία που δεν τραυματίζει πραγματικά κανένα. Είναι ισχυρότερη χειρονομία από το να υψώσεις ένα πανό ή να φωνάξεις ένα σύνθημα. Σπάζει το τείχος ανάμεσα στο ακροατήριο και αυτούς που βρίσκονται στη σκηνή, αναστατώνοντας την πραγματικότητα με ένα σοκ συναρπαστικό, τουλάχιστον για τον θεατή.

    ***********

    Γιατί εκτοξεύονται παπούτσια:
    Η βρώμικη σόλα αντιπροσωπεύει μεγάλη προσβολή στο μεγαλύτερο μέρος του αραβικού και του μουσουλμανικού κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/9/10 17:36

    Πως μπορεί ο Γιώργος να κάνει την ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Συμμετέχοντας στη συζήτηση, των αντιεξουσιαστών.


    «Εκδήλωση - Συζήτηση 13 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος της κοινότητας Marinaleda στον
    ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ MARINALEDA
    ή αλλιώς...πως η ΟΥΤΟΠΙΑ γίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    Oμιλητής: Juan Manuel Sanchez Gordillo (δήμαρχος της αυτόνομης κοινότητας την Μαριναλέντα)

    ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 20:00
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

    H Marinaleda, μια κοινότητα 2645 κατοίκων στην Ανδαλουσία, δεν έχει... ανεργία, δεν έχει αστυνομικούς, η στέγαση, η εργασία, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση και η υγεία θεωρούνται δικαίωμα.

    "Η γη δεν ανήκει σε κανέναν, η γη δεν αγοράζεται, η γη ανήκει σε όλους! Εφαρμόζουμε μια συμμετοχική δημοκρατία, αποφασίζουμε για όλα, από τους φόρους ως τις δημόσιες δαπάνες, σε μεγάλες συνελεύσεις. Πολλά κεφάλια δίνουν πολλές ιδέες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/9/10 18:20

    Συμπληρώνοντας 11 μήνες στον πρωθυπουργικό θώκο
    ο υιός της Μαργκαρετ, διαλέγει την 9η επέτειο της καταρρεύσεως των διδύμων πύργων, για να εγκαινιάσει, στις 11/9, την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και να προαναγγείλει το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Τυχαίο; Δε νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/9/10 18:23

    μια χαρα ηταν στην επταετια αναπτυξης της ελλαδος. στη 30νταχρονη καθεστωτικη πρασινη αμερικανικη σοσιαληστικη φασιστικη δικτατορια της οικογενειας amerikanon τι κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.