11.9.10

Προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη ενέργεια από το BBC η επίθεση με το παπούτσι!!!

Το πλάνο με το χθεσινοβραδινό «αποδεικτικό στοιχείο», δηλαδή την επίδειξη εκτόξευσης παπουτσιού (αποκλειστικό του BBC), καταρρίπτει την έννοια του αυθόρμητου και επιβεβαιώνει την τηλεοπτική προσχεδίαση της «αυθόρμητης διαμαρτυρίας». Η ελληνική διακυβέρνηση κανονικά θα έπρεπε να εγκαλέσει την διεύθυνση του καναλιού για αυτό το προβοκατόρικο κτύπημα. Βέβαια αυτό χρειάζεται μία άλλη πολιτική και αντίστοιχους υπουργούς. (Η άποψη αυτή ισχύει: Με την επιφύλαξη να έχουν γίνει ενέργειες, εμείς απλά εκτιμούμε).

Η ψύχραιμη αντίδραση του πρωθυπουργού να ζητήσει την απελευθέρωση του Στέργιου Πραπαβέση δείχνει ότι αντιλαμβάνεται μέχρι αυτού του σημείου, έστω, να συμμερίζεται τις βίαιες αντιδράσεις των πολιτών.
Νάσος

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/9/10 22:25

    Εσώκλειστοι στο "Μακεδονία Παλλάς" όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί..

    Τους δόθηκε εντολή να μην κυκλοφορούν έξω τα βράδια για να μην προκαλούν και για να αποφευχθούν τα ... απρόοπτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/10 22:33

    κομματικη τυφλα.ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΠ. οι ανθρωποι του τζεφρευ το ηξεραν οτι θα πεταγαν δεκαδες πολιτες παπουτσια στη β. ολγας και αλλαξαν δρομο εισοδου στη πολη. ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ. ΧΑΖΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/9/10 22:40

    η κομματικη τυφλα της νετ δεν εδειξε το πεταγμα του παπουτσιου.το bbc προφανως ειχε μαθει για τους σκοπους των ανθρωπων αυτων οπως φυσικα και η βλακοκυβερνηση. σιγα το πραμα.Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/9/10 23:57

    Τρομοκρατική επίθεση με βρωμερό παπούτσι εδάφους-εδάφους, έφοδος σε πόδι-γιάφκα, κατασχέθηκαν κάλτσες αποπνικτικής μυρωδιάς. Νεότερες πληροφορίες από την αντιτρομοκρατική, αναφέρουν ότι το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης είναι "παπουτσοθήκη"

    Ο ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/9/10 01:33

    Αγριο κράξιμο στον Παπακωνσταντίνου το πρωί στα Λαδάδικα. Πήγε να πιει καφέ με κάτι γραββατάκηδες και έφαγε γιουχάϊσμα και αναγκάστηκε να φύγει δρομέως. Ημουν αυτόπτης μάρτυρας. Και μιλάμε για κόσμο της μέσης εισοδηματικά τάξης όχι τίποτε αναρχικούς.


    Ξαφνικά ακούσαμε οχλαλοή και βλέπω Παπ. και κάτι γραββατάκηδες να πηγαίνουν από Ζύθο προς Τσιμισκή με γρήγορο βάδην και από πίσω καμμιά 5-6 να τους φωνάζουν “φτου σας ρε ξεφτίλες” και ένα μακρόσυρτο “ουυυυ” από τον (πολύ) κόσμο που έπινε καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τη μισή οικονομική πολιτική δεν την εγκρίνω. Το μισό της πιστεύω είναι εκτός απαιτήσεων ΔΝΤ για να γίνουν πράγματα που οι πολιτικοί ήθελαν να κάνουν στους Έλληνες και βρήκαν ευκαιρία τώρα, και το άλλο μισό είναι γιατί μερικοί υπουργοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη σταφίδα από τη... σκαφίδα!

    Τέλος πάντων...

    Αλλά να πετάει ένα... κρυφαδερφικό καραφλογενιοφόρο μόμολο με κοριτσίστικη φωνή και κουνιστό περπάτημα το παλιό του πουστλέ μοκασίνι στο Γιωργάκη...

    ... πραγματικά...

    ... με κάνει να εύχομαι να το πετούσε σε μένα. Γιατί δεν θα υπήρχαν μπράβοι να τον γλιτώσουν από μένα!

    Άντε μικρέ... Τυχερός ήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εγώ δεν εγκρίνω το μισό της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Νομίζω ότι το μισό αυτού είναι πέραν των κλήσεων του ΔΝΤ επειδή οι πολιτικοί στην Ελλάδα ήθελαν διακαώς να το... φεσώσουν στους πολίτες (κι εκεί θα την πατήσουν τελικώς, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους) και το άλλο μισό αυτού είναι γιατί πραγματικά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη σταφίδα από τη... σκαφίδα!

    Πέραν αυτού, το να πετάξει ένα καραφλομουσάτο κρυφαδερφικό μόμολο με κουνιστρολυγιστό περπάτημα και φωνή κοριτσιού α' δημοτικού αυτό το πουστλέ παπούτσι στο Γιωργάκη...

    ... να με συγχωρεί η γυναικεία του χάρη, αλλά...

    ... με κάνει να εύχομαι να το 'χε πετάξει σε μένα! Γιατί από μένα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον γλιτώσει κανένας μπράβος.

    Άντε, μικρέ... Τυχερός ήσουν. Αυτόν τον λέγαν Γιώργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.