18.9.10

Μείωση 20% σε μισθούς στον ιδιωτικό τομέα! Ποιος είναι ο πρωτεργάτης των μειώσεων;

Ναι! Είναι γεγονός! Η πρώτη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα (της τάξεως του 20% παρακαλώ) στην Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε. στην Ξάνθη. Μια Α.Ε. που παρουσιάζει κέρδη! Το επιβεβαιώνει και ο Σπύρος Παπαχρήστου (πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης - νυν Γραμματέας του) που υπέγραψε την σύμβαση ως Πρόεδρος των εργαζομένων της εταιρίας και που όπως είναι γνωστό στην Ξάνθη, είναι και δεξί χέρι του... Αλέκου Κοντού, λέγοντας χαρακτηριστικά «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»!!!
Το τραγελαφικό της υπόθεσης όμως είναι άλλο. Ποιος είναι Διευθυντής της ΣΕΚΕ Α.Ε.; Ο βουλευτής της ΝΔ Αλέκος Κοντός! Που ενώ αντιτίθεται στην περικοπή μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά από την άλλη εφαρμόζει αυτή την πολιτική σε ιδιωτική εταιρεία!!! Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.