18.9.10

Καραγκιόζηδες

«Αυτή η εικόνα του ΑΝΡΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ πολιτικού εμπνέει τον κόσμο στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία είναι αυτό το οποίο θα είναι η έμπνευση και το έναυσμα για να δώσουμε μαζί τη μάχη…»!!! Τάδε έφη Αντώνης Σαμαράς, χθες επισκεπτόμενος το προεκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Ψωμιάδη … του πολιτικού με Κέντρο τον Άνθρωπο! Κάθε μέρα που περνάει, έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν τελείως! Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/9/10 10:51

    Προσωπική επιλογή του Σαμαρά είναι... Από τα 26 του βουλευτής είναι, κάτι θα ξέρει για να τον στηρίξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. taratzoum taratzoum taratzoum μήπως σε λένε Γιώργο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. taratatzoum18/9/10 14:32

    piazza piazza piazza... mipos prota na epitrepseis ta sxolia mou kai na apantiseis stis erotisis mas? kai meta sou stelno kai mail me tin fotografia mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/10 21:12

    Κοινωνίες που δεν θέλουν τις αλλαγές κατα ορισμό έντονα συντηρητικές ,όπως και η Θεσσαλονίκη εκλέγουν Πολιτικούς που τους θυμίζουν το παρελθόν, είναι κοντά τους στο παρόν και δεν τους πειράζουν το Μέλλον. Βλέπε Ψωμιάδη .Μια πόλη με Πρωθυπουργούς και ανώτερα κομματικά στελέχη για να υπολείπεται σε ανάπτυξη σημαίνει οτι οι ίδιοι οι πολίτες της δεν θέλουν έργα που θα τους αλλάξουν έστω και προσωρινά την ζωή τους και για τον λόγο αυτό οι πολιτικοί εκπρόσωποί τους το ασπάζονται . Υπάρχουν περιπτώσεις οπού σε συντηρητικές κοινωνίες οι Δήμαρχοι που αλλάξαν με έργα την πόλη τους δεν κατάφεραν να εκλεγούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.