22.8.10

Υπαρκτός … καπιταλισμός!

Ποιος είπε ότι από την πολιτική δεν πλουτίζεις; Ο κολλητός του Μπους και πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας Τόνι Μπλερ ίδρυσε τράπεζα … για σούπερ πλούσιους! Πελάτες του είναι ήδη η κυβέρνηση του Κουβέιτ καθώς και το επενδυτικό fund Mubadala από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!!! Να μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Τόνι Μπλέρ εκλέχτηκε πρωθυπουργός με το κόμμα των εργατικών, σα να λέμε «δημοκρατικοί» στην Αμερική δηλαδή. Κλικ στην φωτογραφία για να διαβάσετε το θέμα…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/8/10 22:22

    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/8/10 22:23

    Θα τον σεβομασταν τον αμερικανο, αν
    1) Δεν ελεγε ψεμματα σε ενα εθνος (λεφτα υπαρχουν)
    2) Αν σεβοταν τα γηρατεια
    3) Αν δεν αγοραζε αχρηστα υποβρυχια που γερνουν
    4) Αν ειχε πραγματικα προσοντα περαν του ονοματος του
    5) Αν ειχε εμπιστευτει εμπειρους και οχι αρεστους
    6) Αν ηταν εξυπνος και δεν μας ειχε στειλει στο ΔΝΤ. Ειμασταν σε καλλιτερη θεση απο Ιταλια, Ιρλανδια, Ισπανια
    7) Αν μιλαγε Ελληνικα
    8) Αν αφηνε την οικογενεια του εξω
    9) Αν καταλαβαινε οτι οι συναδελφοι του υπουργοι τα επαιρναν επι πολλα ετη απο τα εργα που αυτος συνυπεγραφε σαν μελος της ΚΕ και του ΚΥΣΕΑ
    10) Αν εδινε λιγοτερη σημασια στους "image makers" και αφιερωνε μεγαλλιτερο χρονο στα προβληματα του Ελληνα
    Δεν θελουμε ουτε κωπηλατη που χανεται εξω απο τον Σχοινια και τον μαζευει το λιμενικο ουτε ποδηλατη που πεφτει. Θελουμε Ελληνα Πατριωτη Πρωθυπουργο
    11) Αν ειχε οραμα
    12) Αν ειχε Στρατηγικη
    13) Αν ταξιδευε λιγοτερο και ηταν περισσοτερο αποτελεσματικος
    14) Αν εκανε λιγοτερο διακοπες
    15) Αν δυσφημουσε λιγοτερο την Ελλαδα
    16) Αν ειχε επαφη με την πραγματικοτητα
    17) Αν αφηνε τον 4ο δρομο του Σοσιαλισμου και ακολουθουσε τον δρομο της αναπτυξης της Ελλαδας
    18) Αν ηταν λιγοτερο φιλοαμερικανος και περισσοτερο φιλελληνας
    19) Αν οι παραυτον ολοι μαζι ειχαν 1000 ενσημα στην ελευθερη αγορα
    20) Αν η οικογενεια του δεν διαχειριζοταν 2 επιδοτουμενα ιδρυματα και δεν δεχοταν το Ξενια σαν δωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/10 22:46

    Eδώ σεβόμαστε εσάς που αυτοπροσδιορίζεστε ως "πατριώτες έλληνες"... και στον καλοκαιρινό σας ανέφελο ύπνο έχετε επιλύσει όλα τα προβλήματα της χώρας! Όσο για προσόντα σας.... ελπίζω να τα έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον η συμβία σας... ελληναρά παντογνώστη και παντογνώμονα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/8/10 23:22

    Το ΠαΣοΚ φοβάται πάρα πολύ το διαδίκτυο


    Τα πράγματα είναι απλά.
    Το εθνομηδενιστικό ΠαΣοΚ φοβάται το αύριο. Το φοβάται πολύ.
    Στην αρχή, οι «πράσινοι» μας πρήξανε με το διαδίκτυο, με τη συμμετοχική δημοκρατία, με τις «διαβουλεύσεις» που τους βγήκαν μπούμερανγκ.
    Μέχρι που κατάλαβαν ότι στον κόσμο του internet, δεν φτουράνε, δεν είναι αγαπητοί. Κάποιοι μάλιστα, τους σιχαίνονται. Εκεί, στα ηλεκτρονικά υψίπεδα, κάποιος μπορεί να μιλήσει χωρίς φόβο, χωρίς αναστολές. Και να λέει αυτά που θέλει, χωρίς να εξαναγκάζεται σε κοσμιότητες ή ψεύτικα χαμόγελα και λοιπά φτιασιδώματα, ξεδιπλώνοντας τα όποια ταλέντα του.

    Και άρχισε η ηλεκτρονική αντιπολίτευση, εκεί στο διαδίκτυο.
    Σκληρή, ανελέητη, καυστική και αυθόρμητη, δημιουργώντας πονοκεφάλους .........
    στην «πράσινη» εξουσία. Μια καλή εναλλακτική λύση το internet λοιπόν, δεδομένου ότι η ΝΔ στα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας δεν είναι αγαπητή και ό,τι και να λέει, φιμώνεται. Κάποιος κάπου, πρέπει και να αντιδρά, εκτός αν «αποφασίστηκε» η μετατροπή της χώρας μας σε ΕΣΣΔ.
    Και άρχισε η καταστολή, με τη «συνδρομή» κρατικών υπηρεσιών που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων που θέλουν οι άνθρωποι (τους καταλαβαίνω απόλυτα) να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα, γιατί έχουν υπόψη τους ότι αυτοί που κυβερνούν είναι αδίστακτοι.
    Μη ζορίζεστε όμως: «έχει υπηρεσίες το ΠΑΣΟΚ μέσα στο Δημόσιο», άλλωστε… Δεν το έχω πει εγώ αυτό. Το είπαν αυτοί, χρόνια πριν και το αποδεικνύουν τώρα. Δεν χάνουν ευκαιρία. Πριν καλά-καλά κατατεθούν οι μηνύσεις, να και οι «υπηρεσίες».
    Για το indymedia που ευθύνεται για κακουργηματικές πράξεις, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Απόλυτη ασυλία για τα αγαπημένα και εξεγερμένα παιδιά της αριστεράς. Εκεί κάνει τζιζ… Πώς να μπουν άλλωστε οι διωκτικές στο Πολυτεχνείο;
    Θα φωνάζει η αριστερά (που τώρα λουφάζει υποκριτικά μπροστά στην καταστολή που ασκείται στο διαδίκτυο) και οι εφημερίδες της, θα εξαπολύσουν μύδρους οι «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι από τα κανάλια και η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κάνει στο μεταξύ μια χαρά τη δουλειά της.
    Προσπάθησε λοιπόν το εθνομηδενιστικό και ολοκληρωτικό στη θεώρησή του ΠΑΣΟΚ, να σταματήσει το αύριο, το ίδιο αύριο που ευαγγελίζεται (ή μάλλον, ευαγγελιζόταν).
    Πως;
    Με καταστολή, με «σεντράρισμα» προσωπικών δεδομένων (αλήθεια, αυτό δεν είναι παράνομο;) μέσω «προθύμων» και με αστείες στην κυριολεξία ποινικές διώξεις (που φυσικά, ενώπιον των δικαστών θα καταπέσουν, χωρίς όμως τότε να το μάθει κανείς, χορηγία των «προοδευτικών» και κατευθυνόμενων ΜΜΕ).
    Επικαλούμενο νομοθεσίες, με «ψαρώματα» και με χειραγώγηση των υπηρεσιών. Ψέματα, προβοκάτσιες, συνεργασία με άτομα που περιφέρονται στην πιάτσα του λεγόμενου journalistic underworld (του δημοσιογραφικού υπόκοσμου, ναι υπάρχει και αυτός), έτοιμα για κάθε λογής εργολαβίες σπίλωσης, υπονόμευσης και διασποράς φημών, συνθέτουν το παζλ μιας κυβέρνησης, με τόσα πολλά ηθικά ανομήματα, μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Σταλινισμός με τα όλα του. Αλήθεια, πόσο καιρό ακόμα θα τους αντέξουν οι πολίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/8/10 23:25

    Την Τετάρτη 25 Αυγούστου, στον Άγιο Νικόλαο Σπετσών, θα γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Νικόλαου, 3ου παιδιού του Βασιλιά Κωνσταντίνου, πρώην βασιλιά των Ελλήνων, και της βασίλισσας Άννας Μαρίας, με την καλλονή Τατιάνα Μπλάτνικ. Ένας γάμος που αν και θα γίνει σε χαμηλούς τόνους, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ξένων και ντόπιων ΜΜΕ, καθώς είναι ο πρώτος βασιλικός γάμος που γίνεται στη χώρα μας, μετά το 1964 και μετά από το τέλος της δικαστικής διαμάχης του Ελληνικού Δημοσίου με τον πρώην Ανώτατο άρχοντα της χώρας.
    Αν και η οικονομική κρίση έχει μπει στο πετσί όλων, εκτός φυσικά από τον Τζέφρεϊ και την κυβέρνησή του, που εξακολουθούν να κάνουν πολυδάπανες διακοπές με τα λεφτά τα δικά μας, η Ελληνική βασιλική οικογένεια προτίμησε να μην κάνει έναν "φανταχτερό" γάμο, κάτι άλλωστε που δεν θα ήταν στην ιδιοσυγκρασία του Νικόλαου, ο οποίος δεν είναι τόσο τυπολάτρης και θεωρείται κλασσικός Έλληνας, που δεν του αρέσουν οι πολλές φανφάρες. Στις Σπέτσες θα φτάσουν εστεμμένοι, πρίγκιπες και πριγκίπισσες από όλη την Ευρώπη, καθώς και πολλά ξένα ΜΜΕ, που αναμένεται να δώσουν-επιτέλους- μια άλλη εικόνα για την χώρα μας, από αυτή την μίζερη εικόνα την οποία ο Τζέφρεϊ και τα στελέχη του δίνουν στους Ευρωπαίους όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. Ο γάμος του Νικόλαου θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, όπως έγινα οι γάμοι των άλλων δύο αδελφών του, του πρίγκιπα Παύλου και της πριγκίπισσας Αλεξίας, αλλά η οικογένεια όπως και ο ίδιος ο Νικόλαος, ήθελαν όσο τίποτα άλλο να γίνει στην Ελλάδα. Διότι μερικοί, αν και γεννήθηκαν κι έζησαν όλη τους τη ζωή στο εξωτερικό, έχουν την Ελλάδα μέσα τους. Σε αντίθεση με μερικούς που κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να βάλουν από μέσα τους, ο,τιδήποτε Ελληνικό μπορεί να έχουν.
    Κάποιοι φεύγουν συνεχώς από την Ελλάδα, δεν αντέχουν βρε αδερφέ να μένουν εδώ, και κάποιοι δεν την αλλάζουν με τίποτα. Το δυστύχημα για αυτή τη χώρα είναι ότι, οι πρώτοι, αυτοί που φεύγουν συνεχώς, είναι οι "νυν" ενώ οι δεύτεροι, αυτοί που δεν την αλλάζουν με τίποτα και σε κάθε ευκαιρία την διαφημίζουν θετικά, είναι οι "τέως"...
    (Σημείωση: τα σχόλια τα έχω απενεργοποιημένα, γιατί δυστυχώς, ακόμη και μερικοί λεγόμενοι "Δεξιοί" κουβαλάνε αρκετά κόμπλεξ, για να μπορέσουν να σχολιάσουν με νηφαλιότητα μια είδηση σαν αυτή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.