22.8.10

Επίθεση με όπλα στο σπίτι του πρώην υπουργού Απόστολου Φωτιάδη

Με καλυμμένα τα πρόσωπα και με όπλα εισήλθαν δύο άντρες το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Απόστολου Φωτιάδη στην Αλεξανδρούπολη. Ο ένας εκ των δύο μάλιστα, απείλησε τη σύζυγο του πρώην υφυπουργού η οποία βρισκόταν στο χώρο μαζί του. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από το γιο τους που βρισκόταν στον επάνω όροφο του σπιτιού και τράπηκαν σε φυγή! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Αστυνομία κάνει λόγο για απόπειρα ληστείας ενώ ερευνούν προσεκτικά όλα τα στοιχεία.

4 σχόλια:

  1. "Χατζάρας και Σια"22/8/10 21:03

    Οι κόκκινες γραμμές του Πεταλωτή…

    Διάβασα σήμερα στον τύπο, μήνυμα του κ. Πεταλωτή λέει, στους επίδοξους «αντάρτες» ότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές..
    «Ο καθένας έχει δικαίωμα να προσεγγίζει τα ζητήματα όπως θέλει να τα προσεγγίζει. Για όλα όμως υπάρχουν κάποια όρια, αυτό είναι δεδομένο. Όταν ανήκουμε σε έναν κομματικό χώρο, σ’ έναν συγκεκριμένο κομματικό σχηματισμό, υπάρχουν επιλογές οι οποίες είναι βασικές και οι οποίες φυσικά αποτελούν και την κόκκινη γραμμή», ανέφερε.
    Ο κ.Πεταλωτής γνωρίζει και ξεχωρίζει αρκετά καλά, όπως καταλαβαίνω τις κόκκινες γραμμές στη τοπική αυτοδιοίκηση του 2010!!!!!!
    Οφείλει να μας εξηγήσει όμως γιατί δεν μπόρεσε να διακρίνει τις κόκκινες γραμμές το 2οο6 με την «αντάρτικη» υποψηφιότητα του κ. Δάμωνα Δαμιανού;
    Έπασχε από ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ αχρωματοψία ο κ. υφυπουργός;

    Είναι μια πονεμένη ιδεολογικοπολιτική ιστορία , που ελάχιστοι την γνωρίζουν , και που κάποτε πρέπει να γραφεί.
    Γιατί το 2006 ο κ. Πεταλωτής εκτός από πρόεδρος του ΝΣ ήταν και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπως και ο κ. Δαμιανός.
    Μέλη δε του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ήταν η κ. Καρδίμη, η κ. Τσετινέ, και ο κ. Πετρίδης. Το 2006 δεν συνέτρεχαν λόγοι σοβαροί να συνετισθεί ο αντάρτης κ. Δαμιανός; Ή………
    Μόνο ένα έχω να πω προς το παρόν, ότι η προσπάθεια αποσύνθεσης της Νέας Πορείας με απολίτικα και συκοφαντικά μέσα, έγινε την επόμενη μέρα της κηδείας του αειμνήστου Δημάρχου Γιώργου Παπαδριέλλη σε σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη…… με τη συμμετοχή έμμισθου κομματικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, του Αλεξανδρουπολίτη υπευθύνου για τις εκλογές στη Θράκη κ…….αντάρτη σήμερα…..στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και 2-3 δημοτικών συμβούλων της Νέας Πορείας, που ένας απ΄αυτούς εποφθαλμιούσε τον δημαρχιακό θώκο υπογείως.
    Ας τολμήσουν να με διαψεύσουν….. οι υπόγειοι διαδρομιστές…και τότε……

    «Χατζάρας και Σια»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/8/10 21:45

    Ο Πεταλωτής στις διακοπές είχε μαζί και τη φιλλιπινέζα του... τον Χασαπόπουλο;

    Την κόρη του Αλεξάνδρα συνόδευε στο θαλασσινό μπάνιο στις Καγκέλες Ροδόπης με σορτς, μπλουζάκι και σαγιονάρες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Την Ροδόπη διάλεξε για τις μίνι διακοπές που έκανε, ώστε να φορτίσει τις μπαταρίες εν όψει του ιδιαίτερα θερμού καλοκαιριού και του φθινοπώρου όπου συζητείται έντονα ο ανασχηματισμός, ενώ ετοιμάζεται η έκθεση της Θεσσαλονίκης και η νέα έκθεση των επιθεωρητών της οικονομίας μας.

    Στις φωτογραφίες του «Χ» ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος με λουόμενο που ήθελε να αποθανατιστεί μαζί του, ενώ χαιρετά κάτω από τις χορτάρινες ομπρέλες, φίλους και γνωστούς

    Ο κ. Πεταλωτής επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα του όπου περιστοιχίζεται από φίλους, ασχέτως αν η εικόνα της κυβέρνησης με βάση της πρωτοβουλίες της δεν είναι λαοφιλής, κάνοντας μικρές διακοπές με κοντινά του πρόσωπα, αλλά και δημοσιογράφους που θεάθηκαν μαζί του σε ταβερνάκια στην Μαρώνεια όπως τον Ανδρέα Ρομπόπουλο και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ενώ δέχθηκε αιτήματα για να έρθει επί τέλους το ίντερνετ στην Μαρώνεια και την ευρύτερη παραλία όπου ούτε και ο ίδιος μπορεί να πάρει τα mail όταν είναι στο εξοχικό του, γιατί και τα ασύρματα δίκτυα με την κινητή τηλεφωνία σέρνονται… ορντινάντσα

    Ο Γιώργος Πεταλωτής έγινε δέκτης δεκάδων άλλων αιτημάτων αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί όλο και κάποιος θα έχει να του ζητήσει κάτι. Απέφυγε ευγενικά άλλα ραντεβού αναλώνοντας τις λίγες μέρες που είχε στην διάθεσή του στον ίδιο και την οικογένειά του.

    Μ.Μ

    http://www.xronos.gr/detail.php?ID=58765

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/10 22:25

    Η κυρία Μαρτίδου δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ότι το ίντερνετ υπάρχει ήδη στη Μαρώνεια;;; Είναι και έγκριτη δημοσιογράφος!!!!! H παραπληροφόρηση έχει το χρώμα της θάλασσας... κλασικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/10 00:20

    Πως τη “δυσκολία” εξεύρεσης υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ και την άρνηση των πρωτοκλασάτων να είναι υποψήφιοι, για να μην φάνε «μαύρο»…

    ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    …προσπαθούν στην Ιπποκράτους να την αντιμετωπίσουν «επικοινωνιακά»


    Κανείς σοβαρός άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης δεν θα ήθελε σήμερα χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ για να κατέλθει στις εκλογές του Νοεμβρίου.
    Αυτό το μήνυμα έχουν κατανοήσει πολύ καλά και τα εξαπτέρυγα του Γιώργου Παπανδρέου, και προσπαθούν με δήθεν «επικοινωνιακά» τεχνάσματα να σπρώξουν στην λαιμητόμο και την πολιτική εξαφάνιση, όποιον βρουν στον δρόμο τους.
    Η «μέθοδος»: Όπου θα πρέπει να βάλουμε εμείς πλάτη, να δείξουμε πως στηρίζουμε τον ΓΑΠ και την πολιτική του, κατασκευάζοντας ως «ιδανική λύση» όποιον δεν έχει προσωπικές προσβάσεις στον πρόεδρο.
    Έτσι, παραμένουν στους υπουργικούς θώκους, εμφανίζονται υπερασπιστές της κυβερνητικής πολιτικής και του μνημονίου, αλλά «την κάνουν» στην κυριολεξία από τα δύσκολα.Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.


    Αρχικά είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον ο βουλευτής Δράμας Χρήστος Αηδόνης. Όμως, μετά το μνημόνια, τα αντιλαϊκά μέτρα και την αδυναμία να βγει ακόμη και σε καφενεία των χωριών της εκλογικής του περιφέρειας, την έκανε δια του αρραβώνα…
    Κι όμως, σ’ αυτή την Περιφέρεια το ΠΑΣΟΚ δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αφού τρία διαμάντια του κόμματος θα έπρεπε να προβάλουν ανδρίκια τα στήθη τους για να δώσουν την εκλογική μάχη του Νοεμβρίου.
    1. Σωκράτης Ξυνίδης, βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ!2. Γιώργος Πεταλωτής, βουλευτής, υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος! 3. Γιώργος Ντόλιος, Υφυπουργός Εσωτερικών!
    Βέβαια, αυτά τα μεγάλα πολιτικά κεφάλαια και κεφάλια της Ελλάδας, δεν μπορούν ν’ αφήσουν το «Εθνικό Έργο» που τους ανάθεσε ο πρωθυπουργός… Είναι δυνατό να υποστεί το έθνος τέτοια μεγάλη απώλεια και να είναι κάποιος απ’ αυτούς υποψήφιος;
    Πως παίζουν το παιχνίδι οι μεγάλοι πολιτικοί εγκέφαλοι -κι όλα δείχνουν εν γνώσει του πρωθυπουργού-, για να βγουν αλώβητοι… Όμορφοι κι ωραίοι που έλεγε η διαφήμιση!
    Δίνουν ωμά στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ: «Σε ό,τι αφορά την Ανατολική Μακεδονία- Θράκη είναι πολύ πιθανόν να επιλεγεί ο καβαλιώτης βουλευτής Μιχάλης Τιμοσίδης, τον οποίο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να κερδίζει με άνεση…».

    Ποια δημοσκόπηση;Φυσικά αυτοί που παράγγειλα και πλήρωσαν με τα χρήματα του ΠΑΣΟΚ…Και γιατί τον Τιμοσίδη;
    Εύκολο θύμα που δεν έχει μπαρμπάδες στην Κορώνη, σαν την Μπιρμπίλη και τους 3 υπουργούς-σωτήρες που διασώζουν τη χώρα!
    Και… ΤΑ ΝΕΑ, υποτίθεται έγκυρη εφημερίδα, δεν αναρωτιέται: καλά, στην περιοχή δεν είναι οι Ξυνίδης, Πεταλωτής, Ντόλιος; Γιατί κρύβονται;
    Η δημοσκόπηση τους έφερε στις τελευταίες θέσεις;
    Είναι πρωτοκλασάτοι αλλά στη «δημοσκόπηση» τζίφος;
    Βέβαια, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι…
    Τον πρωθυπουργό, σε μόνιμες διακοπές…
    Νάσος

    ==========================
    “O σιωπών δοκεί συναινείν”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.