30.8.10

Παραιτήθηκε η Γλυκερία Σιούτη! Ευτυχώς…

Ποτέ μας δεν την συμπαθήσαμε την συγκεκριμένη κυρία και ο λόγος ήταν οι επαγγελματικές σχέσεις που είχε μαζί με τον Σπύρο Φλογαΐτη! Για όσους δεν ξέρουν η Γλυκερία Σιούτη μαζί με τον υπουργό Χάρη Παμπούκη διατηρεί δικηγορικό γραφείο με τον «καθηγητή» Σπύρο Φλογαΐτη, όπως αποκαλείται από τον περιβάλλον του Καραμανλή!
Ο Σπύρος Φλογαΐτης στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου, ήταν ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών τόσο στις εκλογές του 2007, όσο και σ’ αυτές του 2009! Το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο όμως είχε αναλάβει να «προσφέρει» νομικές συμβουλές και αλλού! Στην ΜΚΟ «Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου», μια από τις πιο καλά χρηματοδοτούμενες οργανώσεις τα χρόνια της ΝΔ. Θυμίζουμε ότι «χρηματοδοτήθηκε» μόνο για την «επιμόρφωση νομικών για το κράτος δικαίου στο Αζερμπαϊτζάν» με 2.053.000 ευρώ από τον τότε υφυπουργό Εξωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο τελευταίος, τυχαία βέβαια, δούλεψε στο συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο την περίοδο που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής το 1996!
Τώρα σε ότι αφορά το παρελθόν της με την Siemens, τον Χριστοφοράκο και την Μονή Τοπλού τ’ αφήνουμε! Ας τα κρίνουν άλλοι…
Διαβάστε σχετικά:
Ευριπίδης Στυλιανίδης μαινόμενος και εναντίον όλων
Ερευνητής και συνεργάτης του «Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου» υπήρξε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης
Χρυσές επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ επί υφυπουργίας Ευριπίδη Στυλιανίδη

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/10 21:18

    Βρε ουστ...!!!!!!! Λαμόγιοοοοοο!!!!! Υπάρχουν κι άλλοι..... Σειρά τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/8/10 20:08

    γαργαρα πασοκια... γελιο με τις δικαιολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/9/10 01:51

    Ποιανού Χασαπόπουλου ήταν ο γυιός με τα πολλά προσόντα;Μήπως του τηλεοπτικού αστέρα που όλα τα περί ηθικής τα σφάζει και μαχαιρώνει όταν πρόκειται γιά άλλους;;;;;;Μαθάματα αξιοκρατίας και ηθικής μόνο για τους άλλους χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.