9.8.10

Γκανιάν οι επιλογές του Σαμαρά…

Η ΝΔ τονίζει ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει ο λαός την αντίθεση του στο κυβερνητικό πρόγραμμα, που η αλήθεια είναι λοξοδρόμησε αρκετά. Μια ευκαιρία ενάντια στο μνημόνιο και την τρόικα! Μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές λοιπόν, θ’ αρχίσουν να γίνεται γνωστές και οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος, τις οποίες έχει αναλάβει ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης!

Η Ρηγίλλης φιλοδοξεί να εμφανίσει το πρόγραμμα ως μείζον πολιτικό γεγονός, ενώ αναμένεται να γίνουν πάρα πολλές ειδικές και γενικές συσκέψεις και με την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά ορισμένες φορές. Θα είναι ο μπούσουλας της για τις εκλογές του Νοεμβρίου!!! Κι όλα αυτά ο Αντώνης Σαμαράς τα έχει εμπιστευθεί στον κουμπάρο του Καραμανλή. Τρομάζω και μόνο με την σκέψη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.