23.7.10

Ο Γιώργος Πεταλωτής για την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία

Συνέντευξη τύπου Γιώργου Πεταλωτή
O Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ξαφνικό πρόβλημα χρηματοδότησης για την υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου εξυγίανσης της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κυβέρνησή μας, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ανταποκρίθηκε με σοβαρότητα στα ζητήματα της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (πρώην Όμιλος Λαναρά). Με έλεγχο, θεσμικότητα, διαφάνεια και πολύ δουλειά. Χωρίς αναβλητικότητα και υπεκφυγές. Με σεβασμό στην εργασία, την ανάπτυξη αλλά κυρίως στο δημόσιο χρήμα. Εξαντλώντας κάθε νόμιμο όριο στοχευμένης υποστήριξης. Μέσα από συγκροτημένο για πρώτη φορά επιχειρηματικό και χρηματοδοτικό πλαίσιο. Και θα παραμείνει με συνέπεια σε αυτήν την πολιτική. Ενέργειες που ουδέποτε, όλα τα προηγούμενα χρόνια, έπραξε η κυβέρνηση της ΝΔ.
Μένει πλέον στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα είναι ακατανόητο να σταματήσει τώρα λόγω αιφνιδιαστικών επιφυλάξεων όλη αυτή η σοβαρή και επίπονη προσπάθεια των τελευταίων μηνών. Αποφασίσαμε την παράταση επί μια εβδομάδα των εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου για το δανεισμό της εταιρείας. Προσφέρουμε, με τον τρόπο αυτό, μια ουσιαστική ευκαιρία άρσης του προσωρινού αδιεξόδου, ελπίζοντας ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/7/10 02:26

    Άλλο business plan και άλλο business πλάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ24/7/10 13:23

    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 29-05-2010 ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕ << ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ >> ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΝΤΡΟΠΗΣ????? ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΟΤΟΠΟ????? Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ << ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ>>????? ΒΛΕΠΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/7/10 18:35

    Κυριε Καρανασιε τι θέλεις δηλαδη να δωσει το κρατος στον αέρα άλλα 40 εκατομμυρια στον αέρα όπως γινόταν επι Ν.Δ. σε συνεργασία Λαναρα, Τραπεζών και εργατοπατερων?Οχι "κύριε Καρανάσιε". Καλά κάνει και δεν πληρώνει στον αέρα το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ24/7/10 19:43

    ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.Ο Πεταλωτής ποτέ δεν μας κορόιδεψε.Εμείς του ζητήσαμε να μην φορτωθεί ο δημόσιος κορβανάς κιαλλα εκατομμύρια. Τότε ο Πεταλωτής και η Κατσέλη μας εξήγησαν οτι η κυβέρνηση ετοίμασε σχέδιο που δεν υπήρχε χρόνια τώρα και ότι πρέπει οι Τράπεζες να πληρώσουν αφου υπάρχει πλέον η εγγύηση του Δημοσίου. Αυτο λένε και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δημήτρης Καρανάσιος είναι εργαζόμενος στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, αναγνώστης του ιοτολογίου και μετέφερε απλώς την γνώμη του! Καλό θα είναι να τον καταλάβουμε και λίγο. Φανταστείτε να ήμασταν στην θέση του (μερικοί από εμάς είναι)!!! Απλήρωτος δηλαδή τόσους μήνες. Και στην τελική δεν είπε κάτι κακό για τον υπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ24/7/10 22:16

    ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ???? ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ24/7/10 22:22

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ . Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ??? ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΘΧΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ..... ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/7/10 23:23

    Απομενει κυριοι του Λαναρα,Στυλιανιδης,Κοτσακης,και ο νεος Αντιπεριφεριαρχης,Μπαμπασιδης.Φτανει,το κρατος δεν εκβιαζεται.Θα τα παιρνουν απο τους συνταξιουχους,και θα τα δινουν στον μεγαλο απατεωνα,το αφεντικο σας.Οχι κυριοι-ες,καταλαβαινω τις δυσκολιες,αλλα στον Κοτσακη,πριν απο τις εκλογες,φυλακες στα σχολεια οι ανδρες,και οι γυναικες,σε αναλογες θεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/7/10 23:37

    Ακουω τοσο καιρό κατηγορίες και διαφορα σχολια απο ανθρωπους που εχουν τη δουλεια τους και δεν περναν αυτα που περνουμε εμεις εδω και 2 χρονια.Σας πληροφορω οτι ειναι δυσβασταχτο. Ξερετε τι ειναι τη μια μερα να σου λεν ολα οκ και την αλλη ξαφνικα τιποτα. ευχομαι να μην το περασει κανεις αυτο. το κρατος δινει λεφτα πεταμενα σε ατομα που δεν παρουσιαζονται καν στις υπηρεσιες τους...εκει δε φταιει..????τα εργοστασια της κομοτηνης ειναι απο τα πιο εξελιγμενα στην ευρωπη και με επιμονη και εργασια θα υπαρξει αποτελεσμα.δυστυχως ομως πολλοι "ισχυροι" φοβουνται την επαναλειτουργια των εργοστασιων αυτων..Γιατι αραγε?????σκεφτειτε το ...και θα καταλαβετε...σας ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλακι24/7/10 23:59

    Ανωνυμε 24 7 10 23 37.Πρεπει να παρεις ενα ελληνικο λεξικο.Κατηγοριες για ανθρωπους που εχουν οικογενειες δεν υπαρχουν.Πες μου σε παρακαλω,εαν δεν παρει ο απατεωνας ιδιοκτητης Λαναρας που ειναι αποψε σε ενα νησι του κεντρικου Αιγαιου,και εσεις αγωνιζεστε με νυχια και με δοντια.Θα σου πω κατι.Ειναι συγγενης του Βαρβιτσιωτη,και μαλλον απο πολυ εγκυρη πηγη οι τραπεζες δεν θα βοηθησουν.Απομενει να αποροφηθουν απο την Νομαρχια,η και Δημαρχια.Γιανακιδης ο Ροδοπαιος,και Κοτσακης ο Καρυδεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/7/10 00:16

    μπραβο εχω εκπλαγει μαζι σου με τις τοσες πληροφοριες που ξερεις!!!!αυτο το πραγμα το εχει μονο ο ελληνας να ξερει τα παντα για τα παντα. τοτε κι εγω δε θα τολμησω να ανταπαντησω ...το μονο που θα πω ειναι το εξης: ειναι εγκυρες οι πηγες σου ή μαλλον εγκυρες πηγες....εχει διαφορα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΧΙ ΆΛΛΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΟΣΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ Ν.Δ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡ-ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΧΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ25/7/10 10:11

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΡΙΝΟ.ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ .....ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.... ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΕ.ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ.ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ 28-29 /05/2010 ΑΛΛΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ25/7/10 11:42

    ΑΓΑΠΗΤΕ-Η ΚΑΛΑΚΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. Η ΛΕΞΗ <> ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ.ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΛΕΞΗ <> ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ <> ΣΟΥ. ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εργαζόμενος απλήρωτος25/7/10 15:33

    Είμαι και εγώ εργαζόμενος και το μόνο που έχω να πω ότι συμφωνώ με τον κ.Καρανάσιο και ερωτώ τον υπουργό κ.Πεταλωτή (που τον έχουμε ψηφίσει 2 ΦΟΡΕΣ) γιατί δεν δίνει ένα τέλος με αυτή την ιστορία ? και μας παιδεύουν ? εμείς θέλουμε να πληρωθούμε αυτά που μας χρωστάνε & να δουλέψουμε (το πιο σημαντικό) έτσι όπως μας υποσχέθηκαν οι κύριοι αυτοί ερχόμενοι με την κ.Κατσέλη στο εργοστάσιο. Μας δώσανε ψεύτικες ελπίδες? Και στην τελική αν δεν θέλουν ας μας κλείσουν (και θα είμαστε το μοναδικό εργοστάσιο το οποίο ενώ είναι βιώσιμο θα κλείσει) να αποκτήσει η Κομοτηνή 350 άτομα στην ανεργία. Και σταματήστε την πιπίλα Λαναρά, πάει αυτός την έχει κάνει προ καιρού. Και ποια λεφτά του ελληνικού λαού, αν κάτι πάει στραβά η εταιρεία θα καλύψει πρώτα με τα πάγια περιουσιακά της στοιχεία πιστεύω που δεν είναι και λίγα….
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία
    Και το μόνο που ελπίζω είναι να πάρουμε το πράσινο φως και να Δουλέψουμε για να μπορέσουν να δουλέψουν και τα μαγαζιά της Κομοτηνής , ξέρετε πόσους μήνες έχω να βγω στην αγορά???????? Φαντάζομαι όχι μόνο εγώ αλλά και οι άλλοι 349. Αν νομίζεται ότι δεν κάνουμε να μας κλείσετε να ησυχάσουμε τουλάχιστον, να μπορέσουμε επιτέλους να κοιμηθούμε γιατί το έχουμε χάσει κι αυτό….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/7/10 15:52

    Politikal business plan αποπλάνησης ή παραπλάνησης του Γιώργου Παπανδρέου από τα εξαπτέρυγά του και τους πραιτοριανούς του.
    Πρώτα γίνεται η μελέτη του businnes plan, βγαίνουν τα αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά και μετά γίνονται οι εξαγγελίες.
    Πιο απλά ο περιπτεράς λογαριάζει τα οικονομικά του και μετά λέει: Γυναίκα πάμε για δεκαπενθήμερες διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/7/10 15:53

    Politikal business plan αποπλάνησης ή παραπλάνησης του Γιώργου Παπανδρέου από τα εξαπτέρυγά του και τους πραιτοριανούς του.
    Πρώτα γίνεται η μελέτη του businnes plan, βγαίνουν τα αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά και μετά γίνονται οι εξαγγελίες.
    Πιο απλά ο περιπτεράς λογαριάζει τα οικονομικά του και μετά λέει: Γυναίκα πάμε για δεκαπενθήμερες διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/7/10 16:24

    Μονο ο Γιαννακιδης θα σας σωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/7/10 02:01

    Είναι γεγονός ότι το μοντέλο άσκησης της Πολιτικής στην χώρα μας είναι το ''Κέρδιζε πολιτικό χρόνο κάνοντας θετικές εξαγγελίες ‘.Πολλές από αυτές είναι απλές δηλώσεις της στιγμής άλλες μπορούν να υλοποιηθούν χρειάζεται όμως να συντονιστούν αρκετοί παράγοντες και στην Χώρα μας αυτό είναι το πλέον δύσκολο. Νομίζω ότι με την δήλωση του Πρωθυπουργού αυτό δεν ισχύει για τον Κλωστήρια . Όταν ο Πρωθυπουργός εξαγγέλλει είναι σίγουρο ότι το έχουν συμφωνήσει και ψάξει ως προς την δυνατότητα επίτευξης του σχεδίου.
    Στην περίπτωση αυτή θεωρώ ότι το μοντέλο που υιοθετήθηκε είναι υλοποιήσιμο αλλά αρκετά φιλόδοξο για να πετύχει στην χώρα που ονομάζεται Ελλάδα ,όπου ανθεί η γραφειοκρατία και η διαφθορά σε όλα τα επίπεδα της Δημόσιας διοίκησης . Νομίζω ότι για να υλοποιηθεί το ΣΧΕΔΙΟ χρειάζεται να συντονιστεί η πολιτική εξουσία η διοίκηση οι εργαζόμενοι οι τράπεζες αλλά και οι υπηρεσίες του δημοσίου. Κάποιος πρέπει να έχει τον ρόλο του συντονιστή σε αυτή την προσπάθεια .
    Δυστυχώς όμως στην χώρα μας οι μισοί Έλληνες ταλαιπωρούμε τους άλλους μισούς κάθε μισή ώρα ανάλογα από την θέση που βρισκόμαστε και την μια αδιαφορούμε και την άλλη διαμαρτυρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/7/10 13:39

    ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
    1. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ - ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΝΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.
    2. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ - ΠΡΑΓΜΑΤΙ, Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΠΛΟ ΝΟΜΟ ΒΟΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΥΣΙ 100 ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ; ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΈΤΣΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΑΝΑΡΑ; Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΥΘΕΩΣ;
    3. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ - ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ" ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ. ΑΥΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ. Ο ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΚΑΜΑΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ. Τ' ΑΚΟΥΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗ; ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ. ΑΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΣ. ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ, ΑΓΩΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ, ΣΚΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 350, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΕΥΘΕΩΣ "ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ" ΑΠΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    4. 350 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΕΡΓΕΣ - ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ; ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ 350 ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΤΕ; ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΕΜ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ. ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ; ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ 350, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΙΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.
    5. ΛΥΣΗ; - ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΤΛ. ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΟΥΣ ΛΑΝΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΣΥΝΔΙΑΚΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Κ.Ο.Κ.) ΓΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    6 ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ - ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ28/7/10 18:55

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ..... ΑΛΛΑΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΗΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ...... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ...Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ ..... ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΙΑ ΑΣΚΟΠΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΙΛΑΣ????? ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ . ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΥΠΟΒΑΛΛΑΜΕ ΕΥΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΑ Η ΑΙΩΝΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΑΝΑΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ...ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΧΙ ΕΓΩ ΩΣ ΕΚΤΟΥΤΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...... ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ. ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ . ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ . ΝΕΚΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 350 ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ...... ΑΛΛΑ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??? ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ....ΕΣΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ .... ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ??? Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ . ΝΑ ΧΟΛΟΣΚΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ . ΝΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ . ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ . ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΑΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ . ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ . ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ??? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ . ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 350 ???? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/8/10 19:45

    Ρε ματζούφλες, μετά την ΕΝ-ΚΛΩ προβλήματα και στη βιομηχανία ΘΡΑΚΗ Α.Ε.
    Επι τέλους τέλος αφήστε τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα, και πείτε την αλήθεια που πάει η Ελλάδα, και ο κοσμάκης να πάρει τις αποφάσεις του, για το πώς θα ζήσει.
    Βρε ματζούφλες τι θα πείτε στις εκλογές, έρχονται τα 61 εκ. της ΕΝ-ΚΛΩ , άλλα τόσα για τη ΘΡΑΚΗ Α,Ε. και για την ΕΑΣ Ροδόπηςμ αυτά χρόνια και χρονάκια τα λέτε μέχρι τον πρωθυπουργό καταεβασατε στη Θράκη για να τα πει.
    Η εργατιά πεινάει, και σύντομα θα σας πετροβολάει, πάρτε το χαμπάρι.

    Σε επίσχεση οι απολυμένοι της ΘΡΑΚΗ Α.Ε.
    Μετά από 8 πραγματικούς μήνες εργασίας στο πρόγραμμα αποκατάστασης οι απολυμένοι της αλλαντοβιομηχανίας Θράκη Α.Ε. βρίσκονται και πάλι σε απόγνωση
    Η χρηματοδότηση του προγράμματος από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων καθυστερεί με αποτέλεσμα να παραμένουν για περισσότερους από δύο μήνες απλήρωτοι. Οι περισσότεροι είναι οικογενειάρχες και στηρίζουν το μηνιαίο τους εισόδημα στα χρήματα αυτά.

    Αναζητώντας τις ευθύνες ανάμεσα στην αναπτυξιακή εταιρία του Έβρου που υλοποιεί το πρόγραμμα και στους πολιτικούς αυτού του τόπου που φαίνεται να έχουν εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια στήριξης αυτών των ανθρώπων.
    Υπουργείο; Αναπτυξιακή Νομαρχίας Έβρου; Ποιος φταίει τελικά;

    Πηγή: Feres - Evros
    Αναρτήθηκε στις Σάββατο, Αύγουστος 21, 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.