19.7.10

Καρτέρι θανάτου στο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια

Είκοσι κάλυκες από πυροβόλο όπλο περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί από τον τόπο της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, και όπως δήλωσε η σύζυγος του δολοφονηθέντος στην αστυνομία, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός τους και όταν ο δημοσιογράφος άνοιξε αντίκρισε έναν άγνωστο ο οποίος του είπε ότι κάποιοι έκλεβαν το ΙΧ αυτοκίνητό του κάτω από την πολυκατοικία.

Ο Γκιόλιας κατέβηκε γρήγορα στην είσοδο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο μάρκας Smart και εκεί άγνωστοι τον γάζωσαν με πυροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν. Στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και πιθανότατα ήταν τρία άτομα. Γύρω στις 7 το πρωί σε σχετικά μικρή απόσταση από τον τόπο της δολοφονίας , βρέθηκε καμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζεται αν ήταν των δραστών. Τα κίνητρα της δολοφονίας εξακολουθούν να είναι αδιευκρίνιστα, ενώ από την αστυνομία δεν αποκλείεται καμία εκδοχή.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής του «Ράδιο Θέμα», ενώ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό επειδή επί πολλά χρόνια υπήρξε συνεργάτης και αρχισυντάκτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Επίσης ασχολούνταν με το αθλητικό ρεπορτάζ (καλύπτοντας τον στίβο) και τα τελευταία χρόνια φέρονταν ως ένας από τους ιδιοκτήτες του blog Troktiko.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19/7/10 10:04

    εσας να δουμε ποτε θα καθαρισουν καθαρματα.για σφαιρες εισται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.