8.6.10

Νέος Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης ο Γιώργος Μανανάς

Μετά την παραίτηση του Παύλου Δαμιανίδη από την θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Μανανάς αναλαμβάνει καθήκοντα Γραμματέα. Αυτό γίνεται σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ), με την οποία τονίζεται ότι η αναπλήρωση του Γραμματέα γίνεται από τον δεύτερο κατά σειρά υποψήφιο.
Αμέσως μετά την προχθεσινή συνεδρίαση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, ο Παύλος Δαμιανίδης, έκανε την εξής δήλωση:
«Κλείνοντας σε λίγες ημέρες 5 χρόνια από την πρώτη εκλογή μου ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, αισθάνομαι πως έχω ουσιαστικά ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της πορείας μου στη θέση αυτή και πως θα ήταν πλέον χρήσιμο για την Νομαρχιακή μας Οργάνωση να ανανεωθούν πρόσωπα, στόχοι και ιδέες. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησα από τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου σ. Σωκράτη Ξυνίδη να αποδεχθεί την παραίτηση μου από τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. Ροδόπης, υπογραμμίζοντας παράλληλα με έμφαση, την αυτονόητη συμμετοχή και προσήλωση μου, στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων του Κινήματος μας και της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Με την ευκαιρία της αποχώρησης μου από τη συγκεκριμένη θέση, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συνεργάτες μου στη Νομαρχιακή Επιτροπή, καθώς και τους συντρόφους μας και τα στελέχη μας, που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας και διανύσαμε μαζί αυτή τη δύσκολη, αλλά συναρπαστική και κυρίως νικηφόρα πορεία.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και όλους τους συντρόφους μου, που με τη ψήφο τους, μου εμπιστεύθηκαν δύο φορές αυτή την πολύ σημαντική και εξαιρετικά τιμητική θέση. Θα είμαι πάντα δίπλα στο νέο Γραμματέα, τη Ν.Ε. και τις Οργανώσεις μας και κυρίως παρών όπου μου ζητηθεί, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου και το Κίνημα μας, για την ανόρθωση της χώρας και την ευημερία του λαού μας».

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/6/10 18:39

    Καλη δυνανη Γ.Μανανα.Την πρωτη κινηση που θα κανεις να διαγραψεις τους κολλητους του Ακη.Και αυτους να ψαξουν,εγιναν με το ΠΑΣΟΚ,οι περισσοτεροι μαγκες.Ειναι ευκαιρια να καθαρισει το τοπιο στον νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/6/10 00:41

    Παρεξηγηθηκαν κ στραβομουτσουνιασαν οι δηθεν ηγετισκοι του νομου!!οι παντως ειδους ανυπαρκτοι κ τριπλοθεσιτες!!ο απλος κοσμος του ΠΑΣΟΚ αλλα κ η πλειοψηφια των πολιτων μαζι σου Γιωργο!!Οι αγωνες σου το ηθος σου κ η προσφορα σου απο μικρο παιδι εχεγγυα για πολυ καλυτερη πορεια!!καλο κουραγιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/6/10 08:54

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ-ΚΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ!!Κ ΚΑΤΙ <>Κ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ Κ ΛΑΣΠΗ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ!!ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ!!Κ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/6/10 09:54

    ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΧΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΜΑΣ!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεστορας9/6/10 12:33

    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πρόκανε να μας τα αλλάξει, όλα τα άλλαξε το ΔΝΤ.
    Ο κ. Μανανάς το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι ο εαυτός του, για το καλό του και το καλό του κινήματος. Έχει να αντιμετωπίσει πολλά όχι εσωκομματικά , αλλά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κοσμάκη. Γνώσεις και μόνο γνώσεις με ταυτόχρονη καθημερινή ενημέρωση. Μόνο με χειραψίες και χαμόγελα δεν υπεύθυνη πολιτική!!!!
    Του έλαχε η μοίρα να είναι Γραμματέας στην χειρότερη πολιτική κατάσταση της χώρας. Δεν ξέρω αν…..άλλο η Λωζάνη και άλλο η Κοζάνη .
    Τα λοιπά είναι τα καθημερινά παραμύθια της πλατείας.
    Νέστορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/6/10 14:53

    Μπραβο Τελη Κελεσιδη.Τουλαχιστον εσυ τα εγραψες,τι εστι Δαμιανιδης,Το PIAZZA del ROPOLO,δεν δημοσιευει,σχολια για την μεγιστη προσφορα,του κολλητου του περιφεριαρχη Αγγελοπουλου.Και μπαρμπα του ανδρογυνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος 14:53 κάποιο λάθος θα κάνεις, όσον αφορά τα σχόλια! Εδώ δεν λογοκρίνεται τίποτα και αναρτώνται όλα! Μήπως έκανες κάποιο λάθος στην δημοσίευση και αντί να κάνεις κλικ εκεί, έκανες κλικ στην προεπισκόπηση; Αν θες γράψε ξανά το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/6/10 15:40

    Αγαπητε Νεστορα!!ποια ενημερωση κ γνωσεις? αυτες που ειχαν οι δηθεν τεχνοκρατες πολυπραγμωνες κ πτυχιουχοι οι οποιοι δεν μπορουσαν να επισκεφτουν ουτε ενα καφενειο???αυτοι που λειτουργουσαν μονο στο παρασκηνιο???να τους χαιρεσαι!!οι ασχετοι κ αποκομμενοι απ την πραγματικοτητα??ο συντροφος Μανανας εχει κ τις δυνατοτητες κ την ορεξη κ το ηθος κ την εμπειρια να ηγηθει του τοπικου Πασοκ αλλα κ την αγαπη κ στηριξη του κοσμου που την λαμβανει απλοχερα κ πολυ δυνατα τετραετιες ολοκληρεςοπου κι αν εχει ασχοληθει!!κ να ξερεις επειδη τον γνωριζω πολυ καλα στην πλατεια το τελευταιο 9μηνο δεν κυκλοφορει για δικους του σοβαρους λογους!Αν εισαι εξυπνος θα καταλαβεις!βρισκεται παντου κ παντα!!μαλλον ομως εισαι ο ΝΕΣΤΟΡΑς ΤΗς ΜΙΚΡΗς ΜΑς ΠΛΑΤΕΙΑς!!Αφηστετον να κανει τη δουλεια του κ ζηστε τον μυθο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΤΣΟΣ9/6/10 15:59

    Ψωμί ελιά και Γιώργο Μανανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/6/10 19:06

    «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/6/10 23:04

    Ξύσε τα @@ με καζμά Γιώργο Μανανά.

    Με τον Ακη της Ροδόπης τι θα κάνετε ρε καλόπαιδα!! Θεόδωρο νομίζω πως τον λένε και τον λουφάρει τα τελευταία 5 χρόνια ο υπερ και ο υφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/6/10 23:10

    Ωρε για γέλια είστε όλοι. Ο Μανανάς θα σώσει το ΠΑΣΟΚ της Ροδόπης και ο Δαμιανίδης το ΠΑΣΟΚ, και ο Αρης το Δήμο ή την Περιφέρειά. Να στε καλά ρε παιδιά με κάνατε και γέλασα σήμερα.
    Αρε Γλεριδης που σας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/6/10 23:41

    100 εγγραφες καινουριες απο την πρωτη μερα για τον γιωργο!κ πραγματικες.οχι που φτασαμε στο νομο να χουμε 12000μελη κ φιλους μαιμουδες.αντε στα τσακιδια λαμογια!κατω τα χερια σας απο το συντροφο Μανανα.θα γινουμε εφιαλτες στα ονειρα σας!Αντε γεια!κ θα ξεχασετε αυτα που ξερατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.