9.6.10

«Ήξεις αφήξεις» από το δήμο Κομοτηνής για τις πινακίδες των καταστημάτων

Η ανευθυνότητα με την οποία η δημοτική αρχή της Κομοτηνής αντιμετωπίζει τους δημότες, σε όλο της το μεγαλείο!!! Δυο επιστολές έλαβαν, όσοι τις έλαβαν γιατί οι περισσότεροι δεν έλαβαν τίποτα, για το θέμα των πινακίδων.
Η πρώτη επιστολή με την υπογραφή του αντιδημάρχου οικονομικών Αντώνη Γραβάνη και ημερομηνία 26/5, τους καλεί «να προσέλθουν μέχρι τις 4/6 ημέρα Παρασκευή για να εκφράσουν τις απόψεις ή τις αντιρρήσεις τους σχετικά με την αφαίρεση των παράνομων πινακίδων προκειμένου να αποφευχθεί η επιβολή προστίμου σε βάρος τους». Άφησαν τις δουλειές τους, πήγαν, μίλησαν και τους έδωσαν προθεσμία 1 μήνα.

Η δεύτερη επιστολή με ημερομηνία 3/6, δηλαδή μια ημέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία που τους καλούσαν για διάλογο, τους ενημερώνει ότι «πρέπει να προβούν στην αποξήλωση μέχρι τις 7/6 ημέρα Παρασκευή, γιατί αλλιώς… θα τις κατεβάσει ο δήμος και θα τους βάλει πρόστιμο». Τώρα εσείς τι καταλάβατε από όλα αυτά;

Αυτοί πάντως δήμαρχε Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη τις κατέβασαν γιατί τρόμαξαν όταν τους απειλήσατε με πρόστιμα. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνετε με τους άλλους 4 χιλιάδες πόσους!!!
via komothnh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.