9.6.10

Ξεπέρασαν τους 8.000 οι επισκέπτες της έκθεσης «ΘΡΑΚΗ 2010»

Τους 8.200 έφθασαν, σύμφωνα με τους διοργανωτές οι επισκέπτες της 19ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Θράκη 2010», που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. «Πρόκειται για μέγεθος αυξημένο έναντι των 7.500 επισκεπτών που πέρασαν τις πύλες της περσινής διοργάνωσης», επισημαίνει η διοργανώτρια ΔΕΘ ΑΕ, στην απολογιστική της ανακοίνωση, τονίζοντας πως οι βελτιωμένες επιδόσεις της φετινής διοργάνωσης αποτυπώθηκαν και στη συμμετοχή των εκθετών που ανήλθαν σε 100 έναντι των 95 πέρσι, αλλά και στον αυξημένο εκθεσιακό χώρο που κατέλαβαν στο ΔΕΚΑΜΑΘ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή «ΘΡΑΚΗ» επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, επικεφαλής υπουργικού κλιμακίου. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφθηκε την συγκεκριμένη έκθεση, γεγονός που αντανακλά την αυξανόμενη βαρύτητά της στην περιφερειακή σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.