27.5.10

Τι άλλο θ’ ακούσουμε;;;

Στην πολύωρη κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens, ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι τα 200.000 μάρκα που κατατέθηκαν σε λογαριασμό που ο ίδιος είχε ζητήσει να ανοίξει ο κουμπάρος του στην Canadian Imperial Bank of Commerce το 1998 με το κωδικό όνομα Α. Rocos, προέρχονταν από τα ταμεία της Siemens!!!

Πρόσθεσε όμως ότι δεν γνωρίζει αν κατατέθηκαν από τη γερμανική εταιρεία -και ελπίζει να το εντοπίσει η Δικαιοσύνη από πού εκταμιεύθηκαν τα άλλα 250.000 μάρκα που εμφανίζονται στον ίδιο λογαριασμό ώστε να ενημερωθεί και εκείνος!!! Τι λέει ο άνθρωπος...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/5/10 12:53

    OXI RE ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΔΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.