27.5.10

Οδηγείται μαθηματικά στην διάλυση!

Καζάνι που βράζει θυμίζει και πάλι η ΝΔ, αυτή τη φορά λόγω των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής για τις νέες διοικήσεις των νομαρχιακών οργανώσεων. Οι εκλογές έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς όσοι εκλεγούν θα μετάσχουν στο 8ο τακτικό συνέδριο του κόμματος, στις 25-27 Ιουνίου.Οι κυριότερες εσωκομματικές τριβές καταγράφονται στην Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά και τη Λάρισα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα Νέα», το μεγαλύτερο εσωκομματικό πρόβλημα παρατηρείται στην Κρήτη. Στα Χανιά, υπήρξαν δεκάδες παραιτήσεις κομματικών μελών, ενώ σύσσωμη αποχώρησε από τη ΝΔ η Τοπική Οργάνωση Ασής Γωνιάς, με καταγγελίες κατά της νέας ηγεσίας του κόμματος.
Στο Ηράκλειο, ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Βελγάκης απέσυρε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ενώ επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης, καταγγέλλοντας ως «πράξη απαράδεκτη και αντιδημοκρατική» τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.