31.5.10

Τα αποτελέσματα στις ΝΟΔΕ της ΝΔ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Πάλι καλά, πήγαν και ψήφισαν 300.000 (και βάλε) γαλάζιοι στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ σε όλη την χώρα, ενώ ήταν εγγεγραμμένοι 900.000! Ο πρόεδρος Σαμαράς θα έπρεπε να τρίβει τα μάτια του, για την αξιοπρεπή προσέλευση της κάλπης, παρά τις τελευταίες απογοητευτικές δημοσκοπήσεις!!!
Βέβαια, εκείνα τα… μπερεκέτια των 800.000 ψηφοφόρων υπέρ της δικής του προεδρίας, δεν περίμενε να τα ξαναδεί και μάλιστα σε διαδικασίες ταπεινής…εκπροσώπησης σε ΝΟΔΕ και τοπικές, τόσο λόγω της αρνητικής συγκυρίας για το κόμμα του, όσο και για στο ευρύτερο πολιτικό σύστημα της χώρας.
Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τα πράγματα κύλησαν ομαλά, με μόνο παρατράγουδο οι «διαδικασίες» που ακολουθήθηκαν στη ΝΟΔΕ Ροδόπης, καθώς από την Παρασκευή στελέχη της ΝΟΔΕ έκαναν βόλτα τις λίστες των μελών του κόμματος … για υπογραφές. Μετά τις συγκεκριμένες υπογραφές, τα μέλη δεν χρειαζόταν να παραβρεθούν στην εκλογική διαδικασία, άσχετα αν ανακοινώθηκε ότι στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ροδόπης … «παρέλασαν» για να ψηφίσουν 1160 άτομα!!!
Τα αποτελέσματα στις ΝΟΔΕ της ΝΔ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήταν τα εξής:
ΝΟΔΕ Έβρου
Εξελέγη ο Σταύρος Σταυράκογλου με 2.335 ψήφους. Ο Βαγγέλης Ρούφος συγκέντρωσε 1.665. Ψήφισαν 4.100 άτομα, όταν στο δημοψήφισμα για πρόεδρο συμμετείχαν 12.171.
ΝΟΔΕ Ροδόπης
Εξελέγη ο μοναδικός υποψήφιος Κώστας Ναλμπάντης με 1.160 ψήφους και ποσοστό 95%.
ΝΟΔΕ Ξάνθης
Εξελέγη η Σούλα Ιακωβίδου, συγκεντρώνοντας 962 ψήφους (ποσοστό 58,5%) έναντι 635 του Περικλή Καρβουνίδη.
ΝΟΔΕ Δράμας
Εξελέγη ο Λευτέρης Καλλινικίδης με ποσοστό περίπου 40%. Στις κάλπες προσήλθαν 1.800 άτομα -στο δημοψήφισμα για τον πρόεδρο είχαν ψηφίσει 7.849.
ΝΟΔΕ Καβάλας
Σε δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν ο Κώστας Ευθυμιάδης και ο Αχιλλέας Μέγας. Δεν δόθηκαν στοιχεία για τη συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.