20.5.10

Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ καλεί σε απολογία το Νομάρχη Δράμας

Σε απολογία καλεί η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θεοδώρα Κόκλα το Νομάρχη Δράμας Κωνσταντίνο Ευμοιρίδη, σύμφωνα με την εφημερίδα της Δράμας «Εργασία … συν», προκειμένου να απολογηθεί σχετικά με τις διαπιστώσεις που υπάρχουν στην υπ’ αριθμό 75/Θ/2010 έκθεση ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για πολεοδομικές παραβάσεις στο Δήμο Προσοτσάνης.

Στην έκθεση ελέγχου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι υπάρχει άκυρη απόφαση του Νομάρχη Δράμας. Επιπλέον η έκθεση διαβιβάζεται και στη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκειμένου να ασκήσει τις πειθαρχικές της αρμοδιότητες στο Νομάρχη Δράμας. Έτσι μετά τη διαβίβαση της έκθεσης ελέγχου η Περιφερειάρχης καλεί τον Κώστα Ευμοιρίδη για να απολογηθεί.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση αυτή που αφορά πολεοδομικές παρανομίες στο Δήμο Προσοτσάνης βρίσκεται ήδη στην Εισαγγελία Δράμας στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σύνταξη κατηγορητηρίου, προκείμενου να αποδοθούν ευθύνες αν και όπου αυτές υπάρχουν.

2 σχόλια:

  1. ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ!.... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ Γ.Γ.ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/10 21:05

    Πρόκειται για πολύ μεγάλη δημοσιογραφική πατάτα, η δημοσιοποίηση της οποίας γίνεται με όρους πάρα πολύ ύποπτους (πριν καν ο νομάρχης πάρει στα χέρια του το χαρτί, ο ντόπιος πρασινοφρουρός "δημοσιογράφος" το είχε ήδη δημοσιεύσει, βάλτε με το νου σας που το βρήκε)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.